Sondaj alegeri București. Ce altceva mai arată topul ”încrederii”. Cine sunt necunoscuții și cine conduce topul neîncrederii, cu 47%
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Un sondaj recent arată o nouă poză de moment în ceea ce privește alegerile de la Primăria Generală.

În ceea ce privește încrederea pe care bucureștenii le-o acordă candidaților la Primăria Capitalei, pe primul loc se situează Nicușor Dan, urmat de Gabriela Firea, Cristian Popescu Piedone, Sebastian Burduja.

De altfel, sondajul mai arată ceva, în topul neîncrederii se află Diana Șoșoacă cu 47%, urmată de Cristian Popescu Piedone, cu 29%. Mihai Enache, de la AUR, este necunoscut de 35%, iar Sebastian Burduja de 11%. Cei trei de pe primul loc nu au un procent în care sunt necunoscuți. 

Pe de alta parte, vorbim si despre principalele temeri ale oamenilor. Prima este teama că prețurile vor mai crește, ulterior sunt temerile legate de sistemul de sănătate, iar apoi teama ca vor exista fraude la alegeri.

Cât privește nivelul de mulțumire, când vine vorba de Primăria Capitalei, 35% dintre bucureșteni se declară mulțumiți.

La capitolul intenție de vot, se menține topul încrederii, expus mai sus: pe primul loc se situează Nicușor Dan, urmat de Gabriela Firea, Cristian Popescu Piedone, Sebastian Burduja.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel