Soluții ieftine implant dentar. Dr. Alice Gavrilescu: Există metode moderne
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Soluții ieftine implant dentar. Dr. Alice Gavrilescu: Există soluții moderne
Soluții ieftine implant dentar. Dr. Alice Gavrilescu: Există soluții moderne
Implanturile dentare se fac pe os, ceea ce presupune fie existența acestuia, fie să fie adăugat, a explicat medicul stomatolog Alice Gavrilescu, specialist în implanturi dentare.

Aceste operațiuni pot crește costul unei operații, mai ales dacă este nevoie de un adaus osos artificial. Însă, există soluții moderne:

”(...) Acum, cu aceste tipuri de implanturi premium, care sunt mai subțiri sau mai scurte ne permit să se sară peste această etapă de grefare de adiție și să se treacă direct la tratamentul de implant”, a precizat dr. Alice Gavrilescu.

Tot ea ne-a explicat și cât de importantă este experiența medicului stomatolog în astfel de operații, mai ales când este vorba de implanturi premium:

”Experiența medicului este, bineînțeles, foarte importantă. Sunt cursuri, sunt conferințe inclusiv certificări internaționale care ne permit nouă să lucrăm cu acest tip de implanturi. Bineînțeles că trebuie să fii specializat în domeniul respectiv, să ai o competență ori în implantologie, ori să fii medic chirurg ca să poți să utilizezi astfel de tehnologii”, a mai precizat pentru DC News, medicul stomatolog Alice Gavrilescu.

Mai multe informații despre ce presupune implantul dentar și îngrijirea danturii, puteți afla din interviul următor:

VIDEO

Citește și:

Contraindicații după implant dentar. Dr. Alice Gavrilescu, informații esențiale. Nimeni să nu facă așa ceva după intervenție!

Dr. Alice Gavrilescu, totul despre implantul dentar. A demontat un mare mit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel