Soluție pentru primării privind cluburile din România pentru a evita un nou Colectiv
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Val Vâlcu a venit cu o soluție pentru cluburile din România, astfel încât să nu mai aibă loc evenimente nefericite similare celui de la Colectiv.

Ieri, judecătorii au anunțat sentințele definitive. Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare, o pedeapsă mai mică faţă de pedeapsa din apel când avea 8 ani şi 6 luni - era pentru abuz în serviciu, consecinţe deosebit de grave. S-a scos această infracţiune de "consecințe deosebit de grave" şi a rămas doar abuzul în serviciu. De asemenea, a primit interdicția de a fi reales în funcție pentru următorii cinci ani (citește continuarea AICI).

Val Vâlcu, soluție pentru cluburi

În cadrul emisiunii „Deferiţi mass-media“, Val Vâlcu a venit cu o propunere pentru primării, propunere care ar putea determina o mai bună siguranță a publicului în cluburile din România: asigurările.

„AKH nu mai primește români pentru că nu s-au achitat taxe, pentru cei care vin din România cu formularul E112,  dar Wiener Privatklinik, care este foarte aproape și e peste AKH, a tratat, chiar acum de curând, un tractorist din România. Era un cablu electric rupt, omul a intrat cu tractorul acolo, iar când a ieșit a suferit arsuri. Au fost efectuate operații forate complicate, nu doar grefe de piele, ci și transfer al unor grupe musculare cu tot cu nervi. Nu doar să supraviețuiască, ci și să poată efectua mișcările firești, să meargă, să-și folosească mâinile etc. S-a întâmplat acest lucru pentru că firma la care lucra avea asigurare și și-a permis să plătească tratamentul într-o clinică de înalt nivel. Un tratament complex, pe durata a mai multe săptămâni, poate să treacă și de suta de mii de euro la o astfel de clinică unde sunt condiții de hotel de 4 stele și cei mai buni medici.

Asta ar fi soluția pentru orice club din România. Nu trebuie să verifice primarul prizele. Vrei să funcționezi, vrei autorizație, eu atâta verific: să ai asigurări care să acopere riscurile, să plătească tratamentele, tot ce poate apărea“, a spus Val Vâlcu.

CITEȘTE ȘI    -    EXCLUSIV  Gușă: De aia a fost nevoie ca Piedone să fie pedepsit cu executare. Primăria Sectorului 4, DINAMITATĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel