Spectacol grotesc la audierea Violetei Alexandru. Show Solomon - Harău - Roman
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Scandalul a continuat la audierile Violetei Alexandru pentru funcția de ministru al Muncii. 

Adrian Solomon, președintele comisiei de Muncă, a răbufnit la adresa deputatului PNL Carmen Harău după ce aceasta a solicitat ca altcineva să modereze ședința de audiere a Violetei Alexandru. 

Iată discuțiile din comisie: 

Harău: Procedură, domnule președinte.

Solomon: Mă transform într-un scrib al dumneavoastră. Haideți, doamna Harău, vă rog. 

Harău: Vreau doar să fac o propunere comisiilor reunite. Dat fiind faptul că acesta este comportamentul dvs., eu aș propune ca această ședință să fie condusă de domnul președinte al comisiei de la Senat, domnul Rotaru. 

Solomon: E răcit!

Harău: E o persoană cu mult mai echilibrată și mai pregătită să conducă o astfel de ședință. Vă rog frumos să terminăm cu circul. Propun colegilor, inclusiv celor de la PSD, ca domnul Rotaru să preia moderarea ședinței, că așa nu se mai poate. Noi nu am venit aici să luăm lumină de la dumneavoastră. Am venit să audiem un ministru. 

Solomon: Nu pot să supun la vot așa ceva. S-a convenit la începutul ședinței cine conduce. Aveam majoritate și fără dumneavoastră. 

Roman: Domnule președinte, nu a existat o asemena decizie. Ceea ce spuneți dvs. este o dezinformare. Vă rog să o prezentați dacă o aveți. Cum puteți să ne mințiți cu atâta ușurință pe toți. Vă rog să respectați regulamentul. 

Solomon: Dacă e de glumit glumesc și eu, domnule Roman. 

Harău: Eu nu am glumit deloc domnule președinte. Avem aici un om echilibrat. 

Solomon: Dumneavoastră mă faceți dezechilibrat și nu e o jignire?

Roman: Ridicați tonul la o doamnă? Nu vă puteți abține? Vă rog să respectați regulamentul. Dacă este o propunere atunci trebuie să o supuneți la vot. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel