Data actualizării:
Data publicării:

Șoferul lui Cherecheș a făcut primele declarații. Cum l-a dus pe edil la Satu Mare. "Nu vreau să fiu arătat cu degetul pe stradă"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Șoferul lui Cherecheș a făcut primele declarații. Cum l-a dus pe edil la Satu Mare. "Nu vreau să fiu arătat cu degetul pe stradă" / Foto: Pixabay
Șoferul lui Cherecheș a făcut primele declarații. Cum l-a dus pe edil la Satu Mare. "Nu vreau să fiu arătat cu degetul pe stradă" / Foto: Pixabay

Șoferul lui Cătălin Cherecheș a făcut primele declarații.

Șoferul lui Cătălin Cherecheș, cel care l-a dus pe edil la Satu Mare, a făcut primele declarații. El a povestit de unde l-a luat pe primar și cu ce mașină a plecat către graniță.

În plus, el a menționat că edilul din Baia Mare avea cu el doar un bagaj mic și nu avea telefon. Se pare că șoferul l-a luat de la primăria din Baia Mare și nu știa că acesta vrea să fugă din țară.

VEZI ȘI: Cătălin Cherecheș a ieșit din țară cu identitate falsă - ULTIMĂ ORĂ

Șoferul lui Cătălin Cherecheș: Nu vreau să fiu arătat cu degetul pe stradă

"Eu nu l-am dus cu taxiul, l-am dus cu altă mașină. Nu a fost programat absolut nimic, ca să merg încolo. A fost totul spontan. S-a întâmplat exact... Eu nu am știut ce se întâmplă și așa mai departe.

Eu nu am știut unde merge omul sau că vrea să plece sau ce vrea să facă. Eu nu veau să dau declarații pentru că o să fie o sută de mii de minciuni și nu vreau ca lumea să mă arate pe mine cu degetul pe stradă.

Vreau să fiu neutru în toată faza asta. Am dat declarații la Poliție, tot ce am avut de dat, și asta este! Nu l-am luat de acasă. L-am luat din altă parte. Am explicat la Poliție exact traseul și tot ce s-a întâmplat.

Nu m-a sunat, ne-am întâlnit personal. Eram la Primărie. A mers acasă și pe mine m-a trimis într-o parte de unde știam că trebuie să iau pe altcineva. Și a apărut el în fugă și a zis du-te!

"S-a întâmplat totul fără să îmi dau seama"

L-am lăsat la stația de taxiuri. A fost un Duster vișiuniu, atâta tot. În rest, nimica. Nici firmă, nici indicativ, nici număr de înmatriculare, nimic. Nu am vrut să ajut pe nimeni cu absolut nimic. S-a întâmplat totul fără să îmi dau seama. Mi-am dat seama târziu deja", a spus șoferul lui Cherecheș pentru Antena 3 CNN.

VEZI ȘI: A făcut, dar a și cerut. Cătălin Cherecheș, o... enormitate. Ar fi plecat din țară cu mama bogată, căreia i-a cedat toată averea lui acum un an. El, primar sărac, are doar 16 mp

Precizăm că primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru corupţie, a fugit din ţară, vineri, prin punctul de trecere a frontierei Petea, cu Ungaria, folosindu-se de un act de identitate al unei rude. Cherecheş a fost dat în urmărire de Poliţie, după ce nu a fost găsit la domiciliu pentru punerea în executare a mandatului emis de instanţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel