Șoferița care a ucis două fetițe, BEATĂ la volan (Surse). Psihologul Radu Leca, ipoteza care ar putea răsturna tot
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus
Șoferița care a ucis două fetițe în Capitală ar fi condus sub influența alcoolului. 

Potrivit surselor RealitateaPlus, femeia ar fi avut o alcoolemie de 0,60 mg de alcool pur în sânge atunci când a provocat accidentul. Psihologul Radu Leca a lansat o nouă ipoteză despre acest caz. Deși șoferița le-ar fi spus polițiștilor că a încurcat pedalele deoarece nu conducea des, altceva s-ar fi putut întâmpla în mașină.

"Lucrurile sunt simple. S-a vorbit despre o decuplare a doamnei, din actul șofatului. Domnule, se gândea la altceva. Dar la ce se gândea? La o ceartă, posibil. Cu cine? Cu soțul. Pe fondul certurilor din interiorul mașinii, doamna nu a mai fost atentă la șofat, doamna a fost atentă poate la o discuție. Acum, lucrurile sunt foarte clare. După ce a produs accidentul, după ce a mâncat bătaie, în fața anchetatorilor a refuzat etilotestul, spunând că are o problemă medicală. Din punct de vedere psihologic, nu pot să nu văd că un făptaș care a fost și lovit a reușit să se sustragă cu o explicație incredibilă. De abia aștept să văd rezultatele.", a declarat psihologul Radu Leca la RealitateaPlus.

Reamintim că două fetiţe, în vârstă de 6 şi 21 ani, au fost lovite pe o stradă din Capitală de o maşină scăpată de sub control. 

VEZI ȘI: Fetițe ucise de o mașină scăpată de sub control, în Capitală. Noi IMAGINI: VIDEO de la locul tragediei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel