Tânăr mort, după un accident cu o mașină furată. Șoferița amenințată: "A venit dezbrăcat cu un briceag. M-a pus să zic Iisus şi Amin!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Un tânăr de 22 de ani a murit după ce a furat două autovehicule și a produs un accidet rutier. Totul a avut loc în Topoloveni, Argeș.

"Eu eram cu maşina parcată şi el a venit din spatele maşinii, dezbrăcat, cu nişte haine în mână şi cu briceagul. Mi-a deschis uşa de la maşină, a scos briceagul la mine, mi-a dat cu pumnul în ochi, m-a dat cu capul de volan, m-a tras de mână şi m-a scos afară din maşină. M-a înjurat, m-a făcut în toate felurile (...) M-a pus să zic de două ori Iisus şi Amin!", a mărturisit tânăra.

"Fata s-a speriat, s-a dat jos din maşină, a început să plângă şi să mă sune să vin repede la ea. El (tâlharul) a mai furat o maşină, a venit cu o dubă, din ce am înţeles. A lăsat-o în parc la Priboieni", a povestit iubitul tinerei.

După acest al doilea furt, bărbatul a făcut accident și a fost grav rănit. A murit, la spital, în cursul nopții, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel