„Soferi de nota 10!” – ediția a V-a. Poţi câştiga vouchere de combustibil!
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Poliţia Română
Foto: Poliţia Română
Ai condus regulamentar în perioada 1 mai 2021 – 1 mai 2022? Asociația Green Road și Poliția Română apreciază conduita ta preventivă și te invită la campania „Șoferi de nota 10!” – ediția a V-a.

„Șoferi de nota 10!” este campania anuală de premiere a șoferilor care nu au avut abateri rutiere  și a luat naștere ca răspuns la nevoia tot mai acută de prevenție și șoferi disciplinați în trafic, scopul fiind reducerea numărului accidentelor rutiere în România. "Noi propunem o abordare diferită, prin stimularea comportamentelor corecte la volan, în detrimentul amendării celor greșite. Ne dorim ca prin această campanie să aducem valoare adaugată eforturilor pentru îmbunătățirea siguranței rutiere în România, iar premiile să motiveze tot mai mulți șoferi să adopte un comportament preventiv la volan" spun organizatorii. Proiectul urmărește scăderea numărului accidentelor rutiere prin stimularea șoferilor să respecte codul rutier și să adopte un comportament preventiv la volan. Repetarea campaniei la începutul fiecărui an calendaristic va pune bazele preferinței conducătorilor auto de a conduce preventiv, în scopul participării la următoarea campanie.

La campania “Șoferi de nota 10!” pot participa toate persoanele fizice care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:

- să fie persoane fizice cu reședința în România

- să fi deținut permis eliberat de autoritățile române înainte de luna mai a anului 2021

- să nu fi avut abateri rutiere în perioada 1 mai 2021 – 1 mai 2022

- să respecte condițiile din prezentul regulament

Participanții se vor înscrie pe site-ul greenroad.ro, secțiunea “Șoferi de nota 10!”, fiind necesar să furnizeze următoarele informații: nume și prenume, localitatea de reședință, numărul de telefon și adresa de e-mail.

Câştigătorii, validaţi de Poliţia Română

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți în maximum 7 zile lucrătoare de la finalizarea Campaniei. Vor fi prezenți cel puțin un reprezentant al sponsorului și cel puțin un reprezentant al partenerului Campaniei, Poliția Română. Validarea câștigătorilor se va face cu sprijinul tehnic al Poliției Române. Prin participarea la Campanie, câștigătorii își exprimă acordul privind posibilitatea verificării de către Poliția Română a datelor furnizate. Se vor trage la sorți un număr de 23 de câștigători și un număr de 10 rezerve.

Ce premii sunt puse în joc

Există 23 de premii împărțite astfel: 20 de vouchere de combustibil în valoare de 250 lei fiecare şi 3 vouchere de consumație în restaurantul Hard Rock Cafe în valoare de 250 lei fiecare. Valoarea maximă totală a premiilor este de 5.750 lei. Voucherele de combustibil nu pot fi schimbate pentru alte produse sau contravaloarea lor în bani. Voucherele de consumație în restaurant pot fi schimbate cu contravaloarea lor în tricouri sau accesorii din magazinul restaurantului Hard Rock Cafe, fiind valabile 6 luni de zile.

Campania se va desfășura în conformitate cu prevederile prezentului regulament, la nivel național, în perioada 9 – 29 mai 2022. Regulamentul este disponibil în mod gratuit orcărui solicitant, în format electronic pe greenroad.ro și pe pagina de facebook https://www.facebook.com/GreenRoadRomania/ , sau poate fi solicitat în format tipărit la adresa de e-mail [email protected].

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel