Şofer, prins pe o stradă din Sectorul 1 cu 186 km/h. Poliţie: Dreptul de a pilota i-a fost suspendat
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Poliţia Capitalei
Facebook Poliţia Capitalei
Poliţia Capitalei a prins un şofer care rula pe o stradă din Sectorul 1 cu viteza de 186 km/h. 

"25 Septembrie 2022, ora 12.01, Sectorul 1, București, cer senin, asfaltul uscat, condiții favorabile pentru decolarea unui avion și-n același timp pentru producerea unui accident rutier pe drumurile publice în cazul rulării cu o viteză de 186 km/h.

Atenție, limita pe sectorul de drum respectiv este de 60 km/h.

Șoferul din imagine a fost oprit la timp de “turnul de control al Brigăzii Rutiere” înainte ca siguranța participanților la trafic să fie pusă în pericol.

În plus, dreptul de “a pilota” i-a fost suspendat pentru 120 de zile.

La fel ca el au rămas fără acest drept alți 14 conducători auto, după doar câteva ore de acțiune.

Alegeți viața și bucurați-vă de fiecare deplasare cu mașina, în siguranță.

P.s. Vă dorim întotdeauna cer senin, asflat uscat și drumuri în siguranță!", a transmis Poliţia Capitalei pe Facebook.

Laurențiu Duță, amendat pentru viteză excesivă. Cu cât circula artistul prin localitate

Laurențiu Duță, membru al formației 3 Sud Est, a fost amendat de polițiști pentru viteză excesivă. 

Cunoscutul artist  a fost detectat de radar în stațiunea Mamaia. Laurențiu Duță nu avea nici actele la el. 

Acesta a fost amendat de oamenii legii, întrucât circula cu o viteză de 82 de km/h în stațiunea Mamaia, în loc de 60 de km/h, viteza legală. Astfel, s-a ales cu o amendă în valoare de 1.450 de lei. Amenda trebuie plătită în 15 zile. La amendă se adaugă și 3 puncte de penalizare pentru viteză.

Polițiștii rutieri desfășoară, în stațiunea Mamaia, o activitate în contextual proiectului Roadpol – Safety Days. 

Inconştienţă la volan: Adolescent din Buzău, prins de poliţişti conducând cu 135 km pe oră

Un minor, în vârstă de 16 ani, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autovehicul cu 135 km/h pe raza municipiului Buzău, fără a deţine permis de conducere, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău.

Potrivit sursei citate, acesta s-ar fi urcat la volan fără încuviinţarea proprietarului autovehiculului. "În acest caz este vorba de un minor în vârstă de 16 ani, din Buzău, care a fost depistat pe Şoseaua Vadu Paşii în timp ce conducea un autoturism aparţinând unei societăţi comerciale, depăşind viteza legală. Tânărul, care a comis o succesiune de acte infracţionale pentru a conduce, deţine şi recordul de viteză al zilei de ieri, maşina condusă de acesta fiind înregistrată de aparatul radar cu 135 km/h în timp ce rula pe Şoseaua Vadu Paşii, în municipiul Buzău", se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere fără a deţine permis de conducere şi furt în scop de folosinţă. 

Reprezentanţii Poliţiei au precizat că, în urma activităţilor de combatere a indisciplinei în trafic derulate de poliţiştii rutieri, în ultimele 24 de ore au fost aplicate 116 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 44.000 de lei.

"Pentru că nu au respectat regimul legal de viteză, 49 de conducători auto au fost sancţionaţi de poliţişti, iar 7 dintre ei au predat permisele pentru 90, respectiv 120 de zile. Poliţiştii au mai aplicat sancţiuni contravenţionale pentru neportul centurii de siguranţă (31), conducerea autovehiculelor cu diferite defecţiuni tehnice (7), dar şi pentru alte abateri în trafic (20). Alte 5 permise de conducere au fost reţinute pentru depăşirea neregulamentară, pentru conducerea unui vehicul pe contrasens şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului", se mai arată în comunicatul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel