Șofer prins cu 288 km/h pe autostrada A3 Câmpia Turzii-Nădășelu. Altul, cu 252 km/h / FOTO
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ de Taras Makarenko de la Pexels
Foto ilustrativ de Taras Makarenko de la Pexels
Record de viteză pe autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii-Nădășelu: Un șofer a fost prins cu 288 kilometri pe oră. De asemenea, un alt conducător auto, cu 252 km/h.

Duminică, un șofer a fost înregistrat de radarul Poliției circulând cu o viteză de 288 de kilometri pe oră pe autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii - Nădășelu.

Anterior, din ceea ce a ajuns în spațiul public, recordul era înregistrat de un șofer care, în 2018, a condus cu 276 de kilometri pe oră tot pe autostrada A3, doar că pe tronsonul București-Ploiești. 

Poliția Română a mai publicat o fotografie, duminică, cu indicațiile aparatului radar și în cazul altui șofer care avea viteza de 252 de kilometri pe oră.

„Sunt imagini la care nu este nimic de comentat, nici măcar din partea celor care se aflau în spatele volanului. Respectivii au fost surprinși și sancționați pe autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii-Nădășelu. Ce timp de reacție poți să ai la o asemenea viteză?”, a transmis Poliția Română. 

Poliția Română nu a oferit alte detalii, dar cel mai probabil cei doi șoferi au rămas fără permisul auto pentru o perioadă. Nu se știe ce autoturisme conduceau cei doi. 

Urmărire cu focuri de armă sâmbătă, în București 

Mai multe focuri de armă au fost trase în timpul unei urmăriri care a avut loc pe străzile din București. Un șofer a refuzat să oprească la semnalele agenților de circulație, iar pentru oprirea acestuia au fost mobilizate mai multe autospeciale.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în București. Un echipaj al Poliției a încercat să oprească o mașină, dar șoferul a continuat deplasarea în viteză.

Mai multe autospeciale au fost chemate să intervină, iar polițiștii au tras cu pistolul, atât focuri de avertisment în plan vertical, dar și asupra autoturismului urmărit. Mașina a fost urmărită pe mai multe străzi și la un moment dat a lovit ușor un taxi ce se afla în trecere.

Urmărirea s-a încheiat pe un teren viran, unde mașina a fost blocată de autospecialele Poliției. Fugarul a fost imobilizat și în urma verificărilor s-a constatat că nu posedă permis de conducere.

Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fiind condus la INML pentru prelevarea de probe biologice.

Cercetările sunt continuate de polițiști. Nicio persoană nu a fost rănită în timpul incidentului. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel