Şofer, prins cu 210 km/h pe autostradă în Sibiu. Bărbatul este din Bucureşti
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Poliţia Capitalei
Facebook Poliţia Capitalei
Un şofer a fost înregistrat circulând cu viteza de 210 km/h pe autostrada A1, în judeţul Sibiu, în timpul unei acţiuni de control a poliţiştilor rutieri.

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, şoferul are 37 de ani şi este din municipiul Bucureşti.

"Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, precum şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile, dovada eliberată fiind fără drept de circulaţie", se arată în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii au organizat, sâmbătă, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii încălcării regimului legal de viteză pe autostrada A1, cu radare în sistem cascadă.

Poliţiştii rutieri au controlat 125 de autovehicule şi au aplicat 120 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 48.000 de lei. Cele mai multe sancţiuni, 86, au fost aplicate şoferilor care au încălcat regimul de viteză.

De asemenea, 19 permise de conducere au fost reţinute, dintre care 12 pentru depăşirea limitei de viteză admise, 5 pentru conducere sub influenţa alcoolului, unul pentru conducere pe sens opus şi unul pentru alte abateri, scrie Agerpres. 

Titi Aur a vorbit despre problemele infrastructurii din România 

"Cu siguranţă, în România putem vorbi despre o lipsă de infrastructură. Infrastructura rutieră. Cu siguranţă că drumurile nu sunt suficiente. Nu avem autostrăzi suficiente şi nici cum ar trebui să fie. Doar că noi nu avem dreptul moral, fiecare dintre noi, să ne asumăm nişte riscuri pe motivul că nu avem infrastructură. După ce că nu avem infrastructură, mai facem şi noi nebunii pe şosea? Important e să facem în aşa fel încât să nu facem accident", a declarat Titi Aur la DC Conducem.  VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel