Şofer din Vâlcea, prins de poliţişti în oraş cu peste 160 km/h. A rămas fără permis 4 luni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto Facebook Poliția Română
Foto Facebook Poliția Română
Un bărbat din Vâlcea a fost prins de Poliţia Rutieră cu peste 160 km/h în oraş. 

Un tânăr de 25 de ani din Alunu a rămas fără permis de conducere şi a fost amendat după ce a fost prins de poliţişti circulând cu maşina prin oraşul Berbeşti cu o viteză mult peste limita legală.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au precizat că tânărul a fost înregistrat de aparatul radar cu 162 de km/h, în condiţiile în care viteza maximă cu care se poate circula în oraş este de 50 km/h.

"Ca urmare a abaterii constatate, tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 lei, conform O.U.G. 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, pentru 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulaţie", au transmis reprezentanţii Poliţiei Vâlcea, scrie Agerpres. 

Şofer de 31 de ani, prins drogat pe DN2

Un şofer în vârstă de 31 ani, din localitatea Gâdinţi, a fost prins de poliţişti în timp ce conducea cu viteză peste limita legală pe drumul naţional DN2 - E85, el fiind şi testat pozitiv la benzodiazepină cu aparatul Drugtest, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

"Pe sectorul de drum DN2 - E85, în interiorul localităţii Nisiporeşti, poliţiştii au depistat un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 31 ani, din Gâdinţi, ce rula cu viteză de 82 km/h. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Benzodiazepină", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Poliţiştii au întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanţe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel