Urmărește emisiunea live
Șofer beat din Iași, ars de viu în propria maşină
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Șofer beat din Iași, ars de viu în propria maşină / Foto: Pixabay
Șofer beat din Iași, ars de viu în propria maşină / Foto: Pixabay
Un șofer beat din Iași a ars de viu în propria maşină, după ce s-a răsturnat într-un șanț.

Accident cumplit în județul Iași. Un șofer a murit în mașina care a fost cuprinsă de flăcări după ce, inițial, s-a răsturnat cu mașina în șanț, relatează Realitatea Plus. În autoturism se aflau doi bărbați care, după ce ar fi consumat alcool toată noaptea, ar fi decis să se plimbe cu mașina.

Într-o curbă însă, șoferul de 40 de ani, care ar fi fost și el băut, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat într-un șanț. În urma impactului puternic, mașina a luat foc. Pasagerul din dreapta a fost proiectat prin parbriz, iar șoferul a rămas încarcerat și nu a mai putut fi salvat. Oamenii legii și medicii veniți la fața locului l-au găsit pe pasager în afara mașinii, conștient. Acesta a declarat că a încercat să ajungă la autoturism pentru a-și salva prietenul,  dar nu a reușit. 

ISU Iaşi a fost alertat despre producerea unui accident rutier în localitatea Podu Iloaiei, transmite Agerpres. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de intervenţie de la Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi şi EPA Podu Iloaiei şi o ambulanţă de tip C de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

"Un pasager, un bărbat de 29 de ani, s-a autoevacuat din autoturism şi a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ. Un alt bărbat, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit carbonizat după lichidarea incendiului.", a declarat Georgică Onofreiasa, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Tânăr de 29 de ani, mort pe loc, în accident de motocicletă la Iași

Un motociclist de 29 de ani a murit, sâmbătă după-amiază, după ce a fost lovit de o maşină. Evenimentul a avut loc în Costești, judeţul Iași. A fost rănită și o persoană din autoturism. O motocicletă a fost lovită de un autoturism, iar accidentul s-a soldat cu două victime, respectiv motociclistul și o persoană din autoturism.

Salvatorii au găsit motociclistul în stare inconștientă, iar persoana din autoturism conștientă și neîncarcerată. Aceasta a fost preluată de ambulanță. Motociclistul, un bărbat în vârstă de 29 de ani, a fost declarat decedat, relatează Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel