Şofer băut, reţinut de poliţişti după ce ar fi lovit mai multe maşini
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Poliţiştii vâlceni au reţinut luni seara un bărbat de 55 de ani, care în cursul dimineţii ar fi intrat cu o dubă în mai multe maşini care fie circulau, fie erau parcate pe o stradă din Râmnic, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. 

Din informaţiile poliţiştilor, bărbatul s-ar fi urcat băut la volan, deşi avea dreptul de conducere suspendat încă din luna august, când a fost prins de poliţişti conducând tot sub influenţa băuturilor alcoolice.

'Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă cu privire la faptul că în zona Cina şi a Casei Tineretului, o autoutilitară ar fi acroşat mai multe autoturisme (sunt cel puţin cinci maşini lovite). Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat autoutilitara şi pe conducătorul acesteia, în urma verificărilor efectuate, stabilindu-se că este vorba de un bărbat de 55 de ani din Râmnicu Vâlcea, care are dreptul de conducere suspendat, permisul fiindu-i reţinut pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat', a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, el urmând să fie prezentat marţi în faţa magistraţilor vâlceni pentru dispunerea de măsuri în conformitate cu prevederile legale în vigoare, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel