Şocul vieţii pentru o tânără din Alba. Filmări cu ea au fost găsite pe site-urile pentru adulţi
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
O tânără din Alba a trăit şocul vieţii după ce a găsit pe site-urile cu filme pentru adulţi filmuleţe cu ea. 

Potrivit documentelor din instanță, femeia a fost filmată în cursul anului 2016, când, într-o seară, rămas acasă la Andrei Cornel H., petrecându-și noaptea cu prietenul acestuia.

„În acea noapte, persoana vătămată a întreţinut relaţii sexuale cu suspectul O. în locuinţa inculpatului, fără a realiza şi fără a-şi da acordul cu privire la înregistrarea audio-video a acestei activităţi. Din declaraţiile persoanei vătămate şi din înregistrarea audio-video reiese că, în timpul actului sexual, prietenul său a insistat ca becul să rămână aprins, deşi persoana vătămată l-a stins la un moment dat, fapt care denotă o suspiciune cu privire la cunoaşterea de către acesta a faptului că sunt înregistraţi audio-video. În data de 16.07.2016, inculpatul H. Andrei Cornel a avut o discuţie în contradictoriu şi cu jigniri pe reţeaua de socializare Facebook cu persoana vătămată, ocazie cu care acesta a proferat ameninţări la adresa victimei, afirmând că va regreta cuvintele pe care i le-a adresat, respectiv că persoana vătămată i-a refuzat avansurile sexuale”, se precizează în documentul instanței, potrivit adevărul.ro.

După câteva luni, tânăra a aflat de la o cunoștință că au apărut filmări cu ea pe mai multe site-uri pentru adulți. Astfel, s-a stabilit că Andrei Cornel H. a blurat faţa prietenului său, a modificat vocile şi a postat filmarea făcută în casa lui pe mai multe platforme pornografice.

Andrei Cornel H. a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru o pedeapsă de 6 luni de închisoare cu amânarea executării pe un termen de 2 ani. Judecătoria Alba Iulia a respins acordul, iar procesul de judecată va începe La Curtea de Apel, procesul începe în februarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel