Socrul lui Sebastian Ghiță, declarații bombă pentru Kovesi, la ieșirea de la PÎCCJ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Socrul lui Sebastian Ghiță a fost audiat la Parchetul General. 

Dumitru Cârstea a făcut declarații după audierea de la PÎCCJ. El a afirmat că Sebastian Ghiță și Laura Codruța Kovesi ”se întâlneau, se vizitau, a venit la el acasă, contrar celor afirmate cum că nu-l cunoaște și că n-a stat niciodată la masă cu el. A venit la el acasă, a mâncat, a petrecut, a stat în atmosfera de familie”. 

”Rețineți cu atenție ce a declarat Sebastian Ghiță, el spune chiar ce s-a întâmplat. Nu s-a dovedit nimic din ce a spus el că ar fi neadevărat” a afirmat socrul lui Sebastian Ghiță. 

Despre plata avionului pentru Nicolae Popa, Dumitru Cârstea precizează: ”Da, îmi spusese (n.r. Ghiță). Mi-a spus că a dat curs unei rugăminți pe care a adresat-o Codruța Kovesi de a-l aduce pe Popa în țară ca să încheie în triumf cazul, fiindu-i necesară această poziționare pentru a accede într-un post de procuror-șef.”

Socrul lui Sebastian Ghiță: Viața mea, CUMPLITĂ

Întrebat cât de grea e viața sa acum după tot ce s-a întâmplat cu Sebastian Ghiță, socrul acestuia a răspuns: ”Cumplită e un termen bun?” A continuat: ”Niște copii pe care-i ferești de televizor și încerci să le explici faptul că nu e adevărat când o doamnă precum Kovesi spune că e mincinos, dovedindu-se că cea care minte e doamna în cauză”. 

El a spus că a vorbit cu Laura Codruța Kovesi când a venit la Sebastian Ghiță acasă, având discuții la masă. 

Sebastian Ghiță a făcut o plângere pe numele Laurei Codruța Kovesi, căreia i-ar fi dat, la solicitarea acesteia, bani pentru aducerea lui Nicolae Popa în țară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel