Socrii lui Puigdemont. Scandal după publicarea reportajului
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
 Carles Puigdemont
Carles Puigdemont
Este scandal după publicarea reportajului din El Mundo, de la casa din Vaslui a socrilor liderului catalan Carles Puigdemont. 

Jurnalista Simona Danda care apare coautor al reportajului despre socrii de la Vaslui ai liderului catalan Carles Puigdemont, de publicaţia spaniolă El Mundo, afirmă că materialul este o ştire inventată de corespondentul El Mundo din România, care nu ar fi intrat în casa soţilor Topor şi nu a discutat nicio clipă cu aceştia.

Potrivit adevarul.ro, numele ei apare coautor al articolului publicat în El Mundo, respectiv autor al fotografiilor cu părinţii Marcelei Topor. În plus, în reportaj se precizează că ea este cea care l-a condus pe jurnalistul publicaţiei spaniole acasă la soţii Topor din Vaslui şi l-a ajutat la documentarea materialului.

Jurnalista din Vaslui afirmă că ”nu a scris niciun cuvânt în acel articol” şi s-a trezit inclusă în articol fără a i se cere acordul. Simona Danda afirmă că Alexandru Petrescu, corespondentul El Mundo în România, i-a oferit 50 de euro, pentru că i-a arătat unde locuiesc soţii Topor, bani pe care i-a refuzat.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel