ȘOCANT: "Mă tem ca Gigi Becali să nu fie UCIS în închisoare"
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

O persoană importantă, care a fost mereu alături de Gigi Becali, se teme pentru siguranța acestuia. Paula Iacob a făcut o declarație năucitoare, în direct, la România TV. Avocata a spus că se teme ca Gigi Becali să nu fie ucis în condiții suspecte de colegul de celulă. 

Avocata a intervenit în cazul unei dezvăluiri făcute cu privire la uciderea Elodiei. Un asasin în serie din Brașov a fost audiat în acest caz. El a mai ucis în aceeași zi cu dispariția Elodiei o altă fată din Brașov, fiica adjunctului şefului ISU Braşov. Tânăra era a doua victimă a asasinului. Cele două fete au fost găsite, un an mai târziu, într-o casă din Bacău. Fuseseră lovite cu pioletul şi măcelărite, cu un topor, inclusiv prin secţionarea gâtului, cu un cuţit de vânătoare cu zimţi. El a fost închis la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Codlea și a fost ucis de colegul de cameră, în timpul unei partide de cărți.

Intervenind să comenteze acest subiect, la România TV, Paula Iacob a declarat că se teme să nu se întâmple acelaşi lucru şi în cazul lui Gigi Becali.

Gigi Becali a fost transferat, joi dimineaţă, de la Penitenciarul Jilava la Poarta Albă. Reprezentanţii unităţii de detenţie din judeţul Constanţa au declarat că acesta va sta tot la secţia de la Valea Seacă, dar va avea regim deschis, şi nu semideschis, ca până acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel