Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 16 noi 2020 / 13:15
Soarta lui Dan Petrescu la CFR Cluj, DECISĂ. Bilașco a lămurit situația
Foto: Agerpres
După ultimele sale declarații, soarta lui Dan Petrescu la CFR Cluj era pusă sub semnul întrebării. Bilașco a lămurit situația.

Marius Bilașco, oficial al CFR Cluj, a lămurit situația lui Dan Petrescu. Bilașco susține că antrenorul nu va pleca de la campioana României, ci își va duce contractul până în vara anului 2020. 

„Dan Petrescu a avut nevoie de pauză, numai că declarația lui a lăsat loc de interpretări. Chiar eram lângă el la interviul de după meci, n-a spus vreodată că pleacă, a spus că are nevoie de pauză. (...) Da, categoric, Dan Petrescu rămâne la echipă. Contractul este până în 2022. La CFR Cluj, lucrurile sunt pe făgașul normal, am avut o perioadă grea, dar n-aș mai vrea să discutăm despre ce a fost”, a spus Bilaşco pentru Digisport.

Ce declara Petrescu 

 

Dan Petrescu dădea de înțeles, după un meci pierdut în campionat cu Gaz Metan, că vrea să plece de la echipă.

„Nici eu nu mai vreau să stau la echipă, că sigur nu avem vreo șansă. După meciul cu Roma vine pauza și vreau să plec și eu. M-am săturat! Mă duc, gata! Îmi iau la revedere de la toată lumea.

Vreau să-mi iau și eu o pauză, că nu mai pot. Să vină altcineva să facă față la tot, nu numai la arbitraj, că nu numai asta e problema. Să vină altcineva și să mă lase pe mine să mă mai odihnesc”, spunea Petrescu.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro