Soacra unui politician, moartă într-un accident auto
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Soacra unui politician a murit într-un accident auto.

Soacra unui politician din Pitești a murit într-un accident auto, transmite România TV. Accidentul s-a produs pe DN7 în judeţul Argeş. Femeia de 77 de ani a murit după ce a fost lovită de o maşină în timp ce traversa strada prin loc nepermis. 

La volanul mașinii se afla un bărbat de 74 de ani. La faţa locului s-a deplasat de urgență un echipaj de poliţie, iar şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, însă s-a depistat că acesta nu consumase alcool. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru omor din culpă.

Un primar PSD a murit după ce a fost călcat de tramvai, în Capitală

Reamintim și cazul primarului PSD care a murit călcat de tramvai în Capitală. Găvrilă Pop, primarul comunei Boiu Mare din Maramureș, a murit într-un groaznic accident de tramvai care a avut loc în București în luna octombrie. Găvrilă Pop era cel mai longeviv primar din județ.

Potrivit VasileDale.ro, primarul se afla în Capitală împreună cu fiul său. La un moment dat, după ce și-au parcat mașina, cei doi s-au angajat în traversarea unei străzi. 

Găvrilă Pop a fost surprins și accidentat de un tramvai care, conform aceleiași surse, l-a târât circa 5 metri. Maramureșeanul nu a supraviețuit, rănile suferite în accident fiindu-i fatale. Vezi mai mult AICI.

Un alt politician PSD a murit într-un grav accident rutier produs în Bulgaria

Consilierul județean PSD Dumitru Văduva, în vârstă de 71 de ani, a murit într-un accident rutier produs în Bulgaria, în regiunea Burgas. Politicianul se afla în mașină cu soția sa și o altă familie de prieteni. Aceștia se îndreptau spre Istanbul. Potrivit presei din Bulgaria, accidentul s-a produs duminică, 24 octombrie 2021, în jurul orei 09:00, pe drumul dintre Burgas și Malko Tarnovo, aproape de frontiera cu Turcia.  

Mașina era condusă de un bărbat de 62 de ani, cu care se afla în mașină Dumitru Văduva. Șoferul, un om de afaceri din Brăila, a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un copac de pe marginea șoselei. Toate persoanele din autoturism au fost rănite, cele doua femei de pe bancheta din spate fiind internate în spital. Șoferul nu a necesitat internare. Dumitru Văduva, care se afla pe scaunul din dreapta șoferului, a suferit politraumatisme, decedând la spital, la Terapie Intensivă. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel