Ce PREMIU a dat soția lui Biden în România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Joe și Jill Biden
Joe și Jill Biden
Jill Biden, soția vicepreședintelui american, a înmânat un premiu în România. Ea a subliniat că eforturile nu rămân neobservate. 

"Sunt onorată să mă aflu aici, alături de români care se implică în combaterea traficului de persoane din România. Doar ce am făcut cunoștință cu un grup de supraviețuitoare (ale traficului de persoane — n.r.) și poveștile lor. (...) Poveștile lor sunt cele care dau o și mai mare importanță activităților dvs.. Dvs. le oferiți asistență, consultări și ridicați nivelul de conștientizare a fenomenului. În numele SUA mulțumesc ONG-urilor din România pentru tot ceea ce faceți, în fiecare zi, pentru supraviețuitori. Munca dvs. nu este ușoară și eforturile dvs. nu rămân neobservate. Munca dvs. schimbă vieți", a spus Jill Biden, potrivit Agerpres

VEZI și: A ”ales” SUA președintele sau e o gafă a lui Biden cu Ponta

La rândul său, directoarea ONG-ului "Ușa deschisă", Monica Boseff, a precizat că "Premiul în sine este un premiu, este o onoare. Munca noastră nu a fost însă făcută niciodată în vederea obținerii unui premiu. Noi nu am fi astăzi unde suntem dacă nu ar fi aceste eroine. Deci premiul acesta nu este premiul meu, deși îmi poartă numele. E premiul lor, este premiul echipei cu care fac ocolul globului. (...) Noi, fiind singurul adăpost de urgență din țară, oferim asistență. Nu oferim doar cazare și masă, ci tot suportul emoțional de care este nevoie, consiliere psihologică, juridică, reintegrare, inserția socială, pregătire profesională". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel