Snoop Doggy Dogg devine Snoop Lion
Data publicării:
Autor: Rudaci Lucia
WhatsApp

Cunoscutul cantaret international Snoop Dogg si-a schimbat atat stilul muzical, cat si modul de viata. Dupa ce si-a petrecut vacanta in Jamaica, acesta a inceput sa adopte traditiile si obiceiurile tarii.

Rapperul a declarat ca un preot l-a influentat in luarea acestei decizii, spunandu-i ca nu mai este caine, el devenind leu. “Vreau sa il inmormantez pe Snoop Dogg si sa devin Snoop Lion”, scrie Mediafax.

 Snoop “Lion” va scoate la sfarsitul anului un album nou pe piata, intitulat “La La La”. Piesa in care el vorbeste despre reincarnarea sa din caine in leu este intitulata chiar “Reincarnation”.  Pentru noul album pe care il inregistreaza, acesta

colaboreaza cu DJ-ul American Diplo si cu Major Lazer. De asemenea, artistul va lansa si un documentar oficial despre transformarea sa, pe data de 7 septembrie, la Festivalul de Film de la Toronto.

 La 40 de ani, acesta considera ca trebuie sa inceapa o noua etapa in viata sa de artist. “Am 40 de ani si sunt de mult timp in industria aceasta – oamenii imi spun <<Mos Snoop>>, trebuie sa la arat ca sunt un intelept al industriei. Nu e ca si cum nu voi mai canta rap, e vorba de faptul ca voi face mereu ceea ce imi place. Acum sunt Snoop Lion si ma amuz cantand reggae”, a adaugat artistul, potrivit mediafax. De asemenea, artistul a mai declarant ca se considera reincarnarea lui Bob Marley.

 Artistul Snoop Dogg si-a inceput cariera muzicala in anii 90, albumul sa de debut fiind “Dr. Dre”. Acesta a lansat 11 albume solo, a fost nominalizat de 13 ori la premiile Grammy. Nu doar pe plan muzical s-a afirmat, ci si ca actor, el jucand in mai mult de 35 de filme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel