Data publicării:

SMS-ul primit de Alin Bucur în direct la DC NEWS, în legătură cu plaja Caelia

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS

Investitorul Alin Bucur s-a trezit cu un SMS în timp ce oferea un interviu în direct la DC NEWS.

Investitorul Alin Bucur a venit la DCNews cu ultimele informații cu privire la ce se întâmplă cu Plaja Caelia. Acesta, deși a primit de la Apele Române sectorul de plajă destinat Plajei Caelia, nu a funcționat nicio zi, fiind supus încontinuu la presiuni din partea statului. 

VEZI ȘI: Plaja Caelia, out din licitație. Cine ar fi ”propteaua” șefului de la Apele Române. Alin Bucur dă numele ministrului care i-ar ține spatele: Nu mă mai feresc

"Am primit un mesaj acum în direct dacă vreți să vi-l citesc. Îmi spune cineva referitor la firma care a participat și a depus oferta pe 11 octombrie, zice: "Mountbay din Nicosia, firma din Cipru, un grup de firme de Nova Group Investment SRL în spatele căruia este Benova Group din Olanda, în spatele căreia este Alexandru Adamescu, omul care face lobby pentru Alexandru este Bogdan Antonescu, membru PSD din anul 2000 (...) etc. nu vreau să spun mai departe", a spus Alin Bucur.

Alin Bucur: Nu înțeleg cum s-a ajuns la aceste fapte

"Deci domnul Alexandru Adamescu din Marea Britanie vrea să liciteze plaja?", a întrebat Bogdan Chirieac.

"Așa am primit acum", a spus Alin Bucur.

"E un lucru foarte bun că dânsul vrea să liciteze, dar să facă licitația în termeni legali", a punctat Bogdan Chirieac.

"Asta am spus și eu. Și cum? După ce s-a luat o decizie că licitația s-a supus tuturor cerințelor și totul a fost întocmai cum prevedea caietul de sarcini, apare după aceea și spun că... deci e ceva..., dar, pentru mine, încă o dată spun, lăsând la o parte orice, aș vrea să îl întreb pe acest domn Lucaci cum poate să primească Apele Românie în condițiile în care scrie foarte clar că pe data de 9 este ultima zi a depunerilor ofertelor. Nu înțeleg cum s-a ajuns la aceste fapte. Poate odată și odată iese domnul Lucaci public să ne spună", a mai spus Alin Bucur.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel