Smiley, șocat de gestul lui Tudor Chirilă de la ”Vocea României”: Penibil!
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Smiley
Smiley
Imaginile cu Tudor Chirilă dezbrăcat la PRO TV au devenit imediat virale, însă pentru jurat, episodul de vineri seară rămâne o pată neagră în cariera sa. Gluma nu a fost gustată nici de Smiley, care a rămas șocat de ce a văzut în platoul Vocea României. 

În cea de-a patra ediţie de audiţii pe nevăzute de la „Vocea României", Tudor Chirilă s-a dezbrăcat de haine, rămânând doar în lenjerie intimă. Totul a pornit de la o serie de glume stârnite de un concurent care a mărturisit că este pasionat de cai şi de pictură, dar și că pictează „bărbați nud și cai".

Ideea lui Tudor Chirilă nu a fost gustată de Smiley: „Oameni bătrâni și fără mine. E o imagine pe care aș vrea să o șterg din memorie. Lui Tudor înțeleg că îi place să stea dezbrăcat, nu înțeleg de ce lui Brenciu îi place să fie călărit. Oricum, e penibil".

Ulterior, Tudor Chirilă a scris pe Facebook că regretă „imaginile deplasate". El a spus că își asumă faptele, dar că ar fi preferat ca producătorii să ţină cont de faptul că şi-a exprimat dorinţa ca acele cadre să fie scoase la montaj.

Vezi și Radu Herjeu, reacție imediată după gestul lui Chirilă de la "Vocea României" - FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel