Sloane Stephens - Simona Halep. Declarație controversată a americancei
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Simona Halep
Simona Halep
A început războiul declarațiilor înainte de finala feminină de la Roland Garros. Sloane Stephens a dat tonul, încingând spiritele cu o declarație controversată. 

Sloane Stephens spune că Simona Halep nu va avea nici un fel de avantaj în această finală și asta pentru că nu a reușit să câștige nici un turneu de Grand Slam până acum, spre deosebire de ea. 

"Niciun avantaj pentru Halep pentru ca eu am un titlu, iar ea nu are niciunul", a fost declaratia data de Stephens dupa semifinala cu Keys.

Statisticile confruntărilor 

Halep (26 ani) o conduce pe Stephens (25 ani, 10 WTA) cu 5-2 în meciurile directe, având o victorie chiar la Roland Garros, în 2014, în optimi, cu 6-4 6-3, românca jucând ulterior finala cu Maria Şarapova. 

Simona Halep a câştigat ambele dueluri pe zgură, prima victorie fiind consemnată în 2012, în primul tur la Barcelona, cu 6-4, 6-4. Stephens a obţinut apoi două succese la rând, în 2013, în optimi la Hobart, cu 6-4, 6-0, şi la Australian Open, în primul tur, cu 6-1, 6-1. Au urmat patru victorii consecutive ale Simonei, la Roland Garros (2014), la Miami (2015) cu 6-1, 7-5 în sferturi, la Washington, în primul tur, cu 7-6 (3), 6-0, şi la Cincinnati, în semifinale, cu 6-2, 6-1, ambele anul trecut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel