Situație JENANTĂ pentru o mamă. Fetița ei de doi ani a trimis accidental poze cu ea dezbrăcată mai multor persoane
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O mamă a trecut printr-o situație jenantă după ce fetița ei de doi ani a trimis accidental o poză cu ea dezbrăcată mai multor contacte.

Emily Schmitt, o mamă în vârstă de 30 de ani, a trecut printr-o situație jenantă după ce fetița ei de doi ani a trimis accidental o poză cu ea dezbrăcată mai multor contacte de pe Snapchat, scrie Go4it.ro. Femeia se schimba din haine pentru a merge la serviciu și atunci i-a dat telefonul fetiței ca să se joace cu el. Micuța, din greșeală a deschis camera telefonului și a fotografiat-o pe mama sa. Jucându-se în continuare pe telefon și cel mai probabil apăsând haotic pe ecran, copilul a trimis accidental una dintre poze mai multor contacte din aplicația Snapchat. În total 15 oameni au primit fotografia, iar printre aceștia se numără mai mulți colegi de serviciu un fost client și un fost coleg de colegiu.

Femeia  a aflat despre cele întâmplate abia atunci când un coleg i-a dat un mesaj în care i-a mulțumit pentru imagine. Când a realizat totul, femeia și-a cerut scuze de la toți cei care au primit fotografia. Ea a povestit amuzanta întâmplare pe Facebook, iar postarea a devenit virală.

Since the initial shock is over, and the freakout moments already passed, and the acceptance phase has arrived, I figure I would share what happened to me yesterday. ????????‍♀️ Toddler for sale.

Publicată de Emily Schmitt pe Luni, 12 octombrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel