Situație explozivă în USL. Ponta se află la Cotroceni cu ministrul Chițoiu
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Situație tensionată în Guvern.  Premierul Victor Ponta nu a ajuns la un acord cu miniştrii liberali legat de situaţia de la TVR şi a decis, astfel, să plece  la sediul PNL pentru a discuta cu preşedintele Crin Antonescu, au declarat surse oficiale. La sediul PNL au sosit şi Gabriel Oprea şi Mircea Duşa.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a revenit la Palatul Victoria, după o scurtă discuție cu Traian Băsescu pe tema bugetului pentru 2014. Ședința de Guvern ar putea începe cu o întârziere de circa trei ore. Din câte se pare premierul ar fi cerut președintelui Traian  Băsecu retrimiterea cât mai urgent a bugetului în Parlament.

Premierul Victor Ponta a sosit la sediul PNL, unde liderii liberali îl aşteptau la o discuţie în legătură cu situaţia TVR şi iniţiativa de comasare a Muzeului Ţăranului Român cu Muzeul Satului, informează Mediafax. Ponta a plecat de la Palatul Victoria la PNL, unde a stat circa 30 de minute. El a avut, la sediul Guvernului, o discuţie cu mai mulţi miniştri PSD şi PNL, precum şi cu liderul PC, Daniel Constantin, mai mult de două ore.

Victor Ponta a plecat de la sediul PNL fără a face declaraţii. Potrivit România TV, Victor Ponta s-a dus la Palatul Cotroceni însoțit de ministrul Finanțelor, Daniel Chițoiu, pentru a avea o discuție cu Traian Băsescu pe marginea bugetului.

Liderii PNL insistă pentru continuarea procedurii parlamentare în cazul numirii conducerii interimare a TVR, dar şi pentru renunţarea la iniţiativa de comasare a Muzeului Ţăranului Român cu Muzeul Satului.

       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel