Situație dificilă pentru producătorii agricoli. Ciprian Șerban (PSD): Oamenii s-au bazat pe promisiunile Guvernului
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Ciprian Șerban
Sursă foto: Facebook Ciprian Șerban
Agricultorii din România au rămas neputincioși, după ce Guvernul a renunțat la programul ”Tomata”, iar promisiunile nu s-au materializat, atrage atenția deputatul PSD Ciprian Șerban.

Deputatul PSD Ciprian Șerban a vorbit, într-o postare pe Facebook, despre situația dificilă în care agricultorii din România se află, ca urmare a faptului că s-au bazat pe promisiunile Guvernului României:

„Drama micilor producători agricoli români, provocată de nepăsarea și minciunile guvernului Cîțu, este cu atât mai dureroasă cu cât ea tinde să se generalizeze și absolut niciun guvernant, niciun reprezentant al acestei monstruoase coaliții PNL-USR PLUS -UDMR nu este interesat să îi salveze.

Cum poți să stai în globul tău, rupt de orice realitate românească și să permiți ca munca acestor oameni să fie pur și simplu aruncată pentru că nu au unde și cui să-și vândă produsele?

Mă doare fiecare broboană de sudoare a lor, fiecare lacrimă vărsată, fiecare speranță ucisă de acești dușmani ai poporului român, cățărați în fotoliile Parlamentului și Guvernului, prin manipulare grosolană, prin minciună sfruntată, prin sfidare a tuturor durerilor românilor!“, spune deputatul.

Producțiile sunt aruncate

„Astăzi, asistăm neputincioși cum producătorii agricoli își aruncă producția de castraveți, pentru că incompetentul guvern Cîțu a renunțat la programul ”Tomata”, promițând extinderea acestuia și la alte legume, însă fără ca legumicultorii să primească, până acum, vreun sprijin financiar de la stat.

Cu promisiunea în gând, oamenii au cultivat, masiv, castraveți. Promisiunea, la fel ca toate celelalte a rămas o minciună. Disperarea oamenilor este fără margini. Legumicultorii au investit, bazându-se pe promisiunile PNL-USR PLUS-UDMR, bani, timp, muncă, speranțe. Totul, dar absolut totul a fost doar o altă mare minciună a DUȘMANILOR ROMÂNIEI!

Unde, guvern de dreapta, este protecția poporului pe care îl conduci? Cum îți ajuți agricultura? Cum le facilitezi micilor legumicultori producția și apoi vânzarea rodului muncii lor? Până când vă mai bateți joc de români? Până când?

Fac un apel la voi, toți cei ce simțiți românește, hai să îi ajutăm pe acești frați ai noștri, căutați în piețe produsele lor, ajutați-i să le vândă în țară, dar și în străinătate. Nu mai putem aștepta ajutor de la guvernul Cîțu. El vrea doar să ne îngroape! Este timpul să ne ajutăm între noi!“, a scris, pe Facebook, deputatul PSD Cirpian Șerban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel