Data publicării:

Situație complicată în Michigan. REZULTATELE, validate sub presiune brutală

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Donald Trump
Donald Trump
Rezultatele alegerilor din statul Michigan, unul dintre statele-swing, au fost certificate după mai multe acuzații de rasism.

Jenna Ellis, consilier juridic principal al campaniei Trump 2020, a declarat  că cei doi republicani din comitetul de coloniști din ținutul Wayne din Michigan, implicați într-un scurt impas în procesul de certificare a alegerilor din ținut s-au confruntat cu amenințări și acuzații de rasism înainte de a fi de acord să certifice buletinele de vot. Decizia lor, de a se alătura colegilor democrați, a fost dramatică și privită de conservatori pe social media ca o capitulare în urma unei presiuni brutale.

Consiliera lui Trump a spus că a primit rapoarte că cei doi membri ai consiliului, republicani, au identificat corect discrepanțele și a spus că numărul de voturi, în 71% din secțiile ținutului, nu se potrivesc cu listele de alegători. William Hartmann și Monica Palmer, colportori , fusese lăudat de colegi republicani. Kayleigh McEnany, secretarul de presă al Casei Albe, a anunțat anterior pe Twitter că există 234 de pagini de declarații, date sub jurământ, care au ridicat acuzații de fraudă în Wayne.

Trump a reacționat și el

 

Laura Cox, președinta Partidului Republican din Michigan, a spus într-o declarație că par să existe „suficiente dovezi ale neregulilor și a potențialelor fraude electorale” care au fost descoperite, a raportat Detroit Free Press. În același timp, impasul a atras chiar atenția președintelui Trump, care a postat pe Twitter: „Uau! Michigan tocmai a refuzat să certifice rezultatele alegerilor! A avea curaj este un lucru frumos. Suntem mândri, SUA!”, potrivit FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel