Site-ul IMM INVEST, picat. Dancă dă vina pe PSD. Romașcanu: Cîțu, atac de prostie cumplită / Dancă: Oamenii au crezut intoxicările dvs.
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Ionel Dancă, șeful Cancelariei prim-ministrului Ludovic Orban, a dat vina pe PSD pentru blocarea site-ului IMM INVEST.

Ipoteza lui Cîțu: Atac cibernetic din partea adversarilor

"Sunt multe ipoteze, nu este nicio conspiraţie în ceea ce a afirmat Florin Cîțu. Este una dintre ipoteze care nu poate fi exclusă", a spus Ionel Dancă, la Antena 3.

Dancă - Romașcanu, schimb de replici

"Până acum, ni se spune că primul venit - primul servit, care este un principiu corect. Acum ne spune domnul Dancă că nu mai este aşa. Cum va funcţiona? Până la sfârşitul anului, dobânda este zero. După sfârşitul anului, ce dobândă vor avea aceşti oameni? Ce garanţie au că dobânzile vor fi în piaţă, în acest moment. Programul are mari probleme. Atacul de care vorbeşte domnul Cîțu este un atac de prostie cumplită la adresa dumnealui, cu accese de acutizare periodice", a spus Lucian Romașcanu, la Antena 3.

"Domnul Romașcanu nu este nici primul, nici ultimul. Sunt mulţi cei de la PSD care vorbesc pe lângă subiect. Luaţi şi citiţi condiţiile de accesare a programului şi veţi vedea că nu s-a schimbat nimic. Nu a fost vorba niciodată de principiul primul venit - primul servit şi pentru faptul că dumneavoastră aţi comunicat acest lucru puteţi fi acuzat că aţi dus la blocarea site-ului. O astfel de informaţie falsă a generat un număr de solicitări, în prima oră, foarte mare pentru că oamenii au crezut intoxicările propagate de dumneavoastră, că acest program se încheie după ce se va epuiza alocarea fondului bugetat pentru acest program", a spus Ionel Dancă, în replică.

Vezi și: Site-ul IMM INVEST, picat. Olguța Vasilescu: Râde lumea de voi, mă!

Site-ul IMM INVEST, picat. Dancă: Platforma a trecut testele pentru 3 milioane de accesări simultane

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel