Sinucidere procuroare la Parchetul General. SRS: Ce mesaj a vrut să transmită
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Parchetul General
Parchetul General
Jurnalistul Sorin Roşca Stănescu a comentat, la România TV, asupra gestului şocant făcut de procuroarea care s-a aruncat de la etajul Parchetului General. 

Jurnalistul Sorin Roşca Stănescu apreciază faptul că decizia femeii de a se sinucide aruncându-se tocmai de la etajul Parchetului General ar putea ascunde un mesaj pe care procuroarea voia să îl transmită. 

Întrebat dacă ar putea fi vorba despre o presiune asupra acestei persoane, Sorin Roşca Stănescu a declarat: "Se pare că da, pentru că altfel e foarte greu dacă nu chiar imposibil de înţeles de ce a ales să meargă într-o zi liberă în clădirea Parchetului General şi a ales acel loc pentru a săvârşi gestul sinucigaş, pentru că putea să o facă de oriunde în altă parte. De ce a ales Parchetul General? Ce semnificaţie are această opţiune dramatică?"

"Înseamnă că a încercat să transmită un mesaj legat de motivul sinuciderii şi probabil mesajul este acela că motivul este legat de activitatea ei de la Parchet într-un fel sau altul. Rămâne de văzut dacă nu a lăsat şi un document în acest caz", a mai subliniat Sorin Roşca Stănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel