Sinteza știrilor din Sport, marți, 11 decembrie 2018
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Vă prezentăm sinteza știrilor din Sport de marți dimineața, 11 decembrie 2018.

* FCSB a învins-o pe FC Viitorul Constanţa cu scorul de 2-0 (1-0), luni seara, pe teren propriu, la Piteşti, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii I de fotbal. Vicecampioana a deschis scorul prin Florin Tănase (41), care a reluat în plasă mingea respinsă de portarul Valentin Cojocaru, la şutul său din penalty. Florinel Coman fusese faultat în careu de Viorel Ghiţă. Şi al doilea gol al roş-albaştrilor a venit în urma unei faze fixe, Lucian Filip (76) marcând după un corner.

* FC Botoşani a învins-o în deplasare pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 1-0 (1-0), într-un meci desfăşurat luni în etapa a 19-a a Ligii I de fotbal. Unicul gol a fost reuşit de Golofca în minutul 33, cu un şut de la circa 11 metri, după o pasă pe culoar a lui Karaboue.

* Universitatea Craiova a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 3-1 (2-1), luni seara, în Bănie, într-o partidă din etapa a 19-a a Ligii I de fotbal. Lanterna roşie a deschis scorul prin Richard Gadze (11), cu un şut din voleu la centrarea lui Bogdan Bucurică, fost jucător al Universităţii. Universitatea a restabilit egalitatea prin bosniacul Elvir Koljic (25), care a marcat cu capul în urma unui corner executat de Cesar Meza Colli. Gazdele au preluat conducerea tot după o fază fixă, Alexandru Mitriţă marcând din penalty (45+3), Bucurică faultându-l în careu pe Nicuşor Bancu.

* ASC Corona Braşov a învins-o pe CSHC Marton Aron cu scorul de 9-3 (3-0, 6-2, 1-0), luni seara, în deplasare, la Cârţa, într-un meci din Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă.

* BC CSU Sibiu a revenit pe primul loc în Liga Naţională de baschet masculin, după ce a învins-o pe BCMU FC Argeş Piteşti cu scorul de 92-82 (25-17, 20-23, 24-20, 23-20), luni seara, în deplasare. Justas Tamulis, cu 21 puncte, 3 recuperări, 5 pase decisive, şi Kevin Christopher Hardy, 20 p, 8 rec, 5 pd, au fost cei mai buni de la sibieni, în timp ce Randal Alan Falker a reuşit un double-double, cu 13 p, 11 rec. De la piteşteni s-au remarcat Mladen Jeremic, 25 p, 4 pd, şi Ivan Siriscevic, 22 p, 10 rec, 3 pd.

* Echipa Real Madrid, care a câştigat pentru al treilea sezon consecutiv Liga Campionilor, are nouă jucători (incluzându-l şi pe Cristiano Ronaldo, acum la Juventus) nominalizaţi pentru a intra în echipa anului, în sondajul realizat de fani pe site-ul UEFA. Cei 11 vor fi selectaţi de fani care pot vota începând cu 10 decembrie până pe 11 ianuarie, când se va anunţa formaţia ideală aşa cum va rezulta din alegerile suporterilor.

* Atacantul olandez al echipei Bayern Munchen, Arjen Robben, care va împlini 35 de ani în ianuarie, va părăsi gruparea bavareză la finele sezonului şi spune că ia în considerare retragerea din activitatea sportivă, scrie AFP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel