Singurul lucru fără de care membrii Familiei Regale a Marii Britanii nu călătoresc niciodată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Singurul lucru fără de care membrii Familiei Regale a Marii Britanii nu călătoresc niciodată / Foto: Instagram The Royal Family
Singurul lucru fără de care membrii Familiei Regale a Marii Britanii nu călătoresc niciodată / Foto: Instagram The Royal Family
Află în articol care este singurul lucru fără de care membrii Familiei Regale a Marii Britanii nu călătoresc niciodată.

Când membrii Familie Regale a Marii Britanii călătoresc, ei își iau adesea garderobe complicate, cu până la trei ținute pe zi, iar Regele Charles al III-lea obișnuia să călătorească cu un specialist în turism pentru a surprinde lucruri pe care fotografiile nu le pot face.

Dar în culise, se acordă mult mai multă atenție pentru a se asigura că membrii Familia Regale rămân sănătoși în timpul turneelor ​​lor. Potrivit lui Dickie Arbiter, un fost secretar de presă al Reginei Elisabeta a II-a, avioanele regale zboară de obicei cu rezerve de sânge potrivite grupei sanguine a membrului Familiei Regale care călătorește în acel moment, scrie vanityfair.com.

"Trebuie să se asigure că acoperă orice eventualitate și aeronava transportă sânge în cazul în care ar exista necesitatea unei transfuzii de sânge. Nu există niciodată nicio garanție că vei obține tipul potrivit de sânge acolo unde te afli, într-un timp scurt", a explicat Dickie Arbiter.

Membrii Familiei Regale au și un medic care călătorește cu ei

Sângele nu este singurul avantaj medical care vine împreună cu avionul Familiei Regale. În 2016, Gordon Rayner de la Telegraph a raportat că Regina Elisabeta a II-a călătorea și alături de un medic ori de câte ori mergea într-un turneu mondial. El s-ar fi ocupat de analizarea informațiilor despre spitalele locale. 

"În țările în care o aprovizionare sigură cu sânge este îndoielnică, Regina și Prințul de Wales călătoresc ambii cu pachetele lor personale de sânge oriunde ar merge. Doctorul lor nu este niciodată la mai mult de câțiva pași distanță, purtând o pungă medicală voluminoasă care conține un defibrilator mobil și tot felul de medicamente de urgență, spunea Gordon Rayner.

Arbiter, care a servit-o pe Regina Elisabeta a II-a din 1988 până în 2000, a mai menționat câteva momente importante din timpul călătoriei sale cu membrii regali, adăugând că lui Charles îi plăcea să se alăture piloților în cabina de pilotaj atunci când zbura cu elicopterul Reginei.

"Dacă ar folosi avionul Reginei, în mod invariabil Prințul de Wales ar pilota aeronava. Era un pilot calificat. Nu o mai face, dar obișnuia. Obișnuia și regretatul Prinț Philip. Prințul Charles ar zbura cu elicopterele Reginei", a spus Arbiter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel