Singurul care punea steag de 1 Decembrie pe stradă era un elvețian: S-a mutat, a plecat din țară. ”Ar trebui să ne dea de gândit”/ VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
foto freepik.com
foto freepik.com
Val Vâlcu și sociologul Alfred Bulai au vorbit la ”Nod în papură” despre arborarea drapelului de Ziua Națională a României, ”pe persoană fizică”.

”La mulți ani, România! Breaking News! Ziua Națională! Tot ce vă doriți de 1 decembrie, în mini-vacanță, după, în multe vacanțe care urmează”, a fost deschiderea emisiunii ”Nod în Papură”, ediția specială cu ocazia Zilei Naționale, făcută de jurnalistul Val Vâlcu.

”Iată steagul României (n.r. pe ecran), și-a pus Alfred Bulai drapelul pe ecran”, a continuat jurnalistul spunându-i sociologului că ar fi trebuit să îl pună în fața blocului.

”La mine, aici între blocurile acestea unde stau eu, sunt una sau două persoane care pun cu ocazia Zilei Naționale un steag, sunt microbiști probabil, la balcon. În rest, nu sunt mulți oameni. Mai sunt care își pun pe la mașini, era moda asta mai prezentă cu niște ani în urmă”, a afirmat sociologul Alfred Bulai.

La rândul său, Val Vâlcu a precizat că pe strada sa, cu câteva blocuri și câteva case, o alee, ”singurul care punea un steag, avea și un sistem de fixare, era un elvețian. Punea steagul României. S-a mutat, a plecat din țară. El, de 1 Decembrie, punea steagul României, frumos pe fațada blocușorului său, ceea ce ar trebui să ne dea de gândit”, a mai spus Val Vâlcu.

Mai multe în video:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel