Data publicării:

Singura persoană care se bucură real de candidatura lui Ciolacu. Mugur Ciuvică, scenariu tare

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Cine este singura persoană care se bucură real de candidatura lui Marcel Ciolacu?

Mugur Ciuvică a spus cine e singurul contracandidat al lui Ciolacu ce se bucură de faptul că acesta și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale.

În cadrul emisiunii „Miercurea Neagră“, pe 21 august 2024, Mugur Ciuvică a vorbit despre șansele lui Marcel Ciolacu de a ajunge președinte al României, în condițiile în care lidera USR Elena Lasconi ar reuși să acceadă în turul al II-lea.

„Știți cine e singura persoană pe care am văzut-o eu în ultimele 24 de ore că se bucură (n.r. de candidatura lui Marcel Ciolacu) și are dreptate să se bucure? Lasconi!“, a spus Mugur Ciuvică.

„Candidatura lui Ciolacu îi dă mici șanse, că până acum avea zero șanse să intre în turul 2, și de ieri a început să aibă mici șanse. E exuberantă, l-a invitat la dezbatere, a venit deja cu o listă de trei chestii cu care o să-l atace pe Ciolacu“, a precizat președintele Grupului de Investigații Politice.

CITEȘTE ȘI              -              Ciucă, atac la adresa lui Marcel Ciolacu, chiar în ziua în care liderul PSD și-a anunțat intenția de a candida la prezidențiale

 Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Făcând o paranteză, Mugur Ciuvică a evidențiat faptul că USR-ul l-a „înjurat pe Nicolae Ciucă“ pentru panourile cu promovarea cărții „Un ostaș în slujba țării“, care au costat 2 milioane de euro, în timp ce USR-ul a dat 1,5 milioane „pentru panourile cu Lasconi“.

„Lasconi e cu steagul LGBT în mână și cu crucioaca (n.r. cruciulița) la gât. Ea o să se prezinte de acum încolo - de aceea spun că începe să aibă mici șanse pentru turul 2 - ca singura anti-PSD-istă din campania pentru alegerile prezidențiale. Ea o să spună că Ciucă a fost cu PSD la guvernare în ultimii 3 ani, că Geoană e fostul președinte PSD, în timp ce George Simion și Diana Șoșoacă o să-și ronțăie alea 25% între ei și nu intră în turul 2. Așa o să rămână Elena Lasconi singura candidată anti-PSD“, a zis Mugur Ciuvică.

CITEȘTE ȘI             -               PNL, susținere pentru Lasconi la prezidențiale?! Chirieac explică dedesubturile din cursa pentru Cotroceni

 Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Ciucă degeaba o să spună că e anti-PSD, că vine Lasconi și pe bună dreptate o să zică: Nu, anti-PSD-istă sunt eu, care am fost tot timpul așa. Dacă se întâmplă turul 2 între Ciolacu și Lasconi, Lasconi îl rupe pe Ciolacu la fel cum l-a rupt Iohannis pe Ponta. De asta Ponta îi zice de 3 luni lui Ciolacu să nu se bage că și-o ia rău de tot“, a precizat Mugur Ciuvică.

„Eu aș vrea ca a noastră (n.r. Elena Lasconi) să câștige și încă mai sper...“, a completat, ironic, Bogdan Chirieac.

„O să vedeți și 3 sferturi din presă alături de Lasconi, ONG-uri alături de Lasconi. O să vedeți un val pro-Lasconi, la fel cum ați văzut la Iohannis și Ponta“, a precizat Mugur Ciuvică.

Youtube video image

Marcel Ciolacu și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale

 

Ieri, într-un clip video postat pe Facebook, premierul Marcel Ciolacu și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din acest an din partea Partidului Social Democrat.

„Am decis astăzi să candidez pentru funcția de președinte al României! Le voi cere colegilor mei, la Congresul PSD din 24 august, să îmi ofere, prin votul lor, onoarea de a lupta pentru toți cei care, în ultimii 20 de ani, nu s-au simțit reprezentați, nu s-au simțit auziți și care și-au pierdut speranța într-un Președinte al tuturor, care să se bată pentru drepturile întregii societăți!Vreau să le asigur tuturor românilor un viitor în care să existe speranța unei vieți mai bune, în bunăstare și pace.

Cred că marea așteptare a românilor este aceea ca bogăția, produsă prin dezvoltarea economică a României din ultimii ani, să ajungă la cât mai mulți dintre cei care au muncit ca lucrul acesta să se întâmple! Eu cred că mandatul viitorului Președinte al țării trebuie să fie despre o Românie corectă, bine organizată, care are grijă de toți românii care muncesc cinstit! Sunt pregătit ca, alături de toți cei care cred și simt la fel, să lupt pentru ca românii să trăiască într-o țară de care să fie mândri în fiecare clipă!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel