Singur vs. într-o relație. Dacă ai următoarea zodie, pregătește-te pentru mari schimbări în februarie!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels
Conjuncția Venus - Marte este benefică pentru o zodie, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

„Mercur și-a oprit retrogradarea în Casa 10. Avem acolo conjuncția Venus - Marte - Pluto. Etapizare, construcție pas cu pas. Dacă simțiți că autoritățile din viața voastră vor să se opună, nu intrați în ofensivă, ci într-o zonă de echilibru. Aveți o educație, o experiență, aveți grijă să nu luptați doar de dragul de a lupta”, a zis Daniela Simulescu despre nativii unei zodii.

„Dacă vei folosi furia în mod nepotrivit, s-ar putea să nu fie în favoarea ta. Fii bazat pe ceea ce cunoști. Pentru tine conjuncția Venus - Marte este foarte bună, te ajută să-ți dai seama unde vrei să duci relația în care te afli. Sau, dacă ești singur, îți vei da seama ce îți dorești de la un partener.

Atenție: cearta săptămâna următoare aduce mai multe pierderi, nu este momentul în care să arăți ce poți. Nu că ai nu ce arăta, dar nu e momentul să fii furios”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Berbec și cei cu ascendent în această zodie.

Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile la DCNewsTV:

Horoscop duminică, 6 februarie 2022

Berbec

Vei face tot posibilul să nu te implici în activități superficiale. Vrei să te ocupi de lucruri serioase și să ai în jurul tău oamenii potriviți.

Taur

În primă fază, vei dori să stai mai mult pe acasă. Dar astrele te invită să ieși, să te plimbi, să cunoști alți oameni sau să te ocupi de pasiuni.

Gemeni

Vei avea o atitudine refractară atunci când vei primi propuneri de petrecere a timpului, de la cunoscuți. Nu ești foarte sociabil astăzi.

Rac

Vrei nu vrei, vor exista situații care te vor scoate în față. Deci astrele îți recomandă să fii atent la evenimentele la care vei participa.

Leu

Vei avea senzația că toată lumea din jurul tău este încăpățânată. Dar, de fapt, s-ar putea ca tu să fii cel care este împotriva oricărei propuneri.

Fecioară

Mercur se va apropia de o conjuncție cu Pluto. Vei avea tendințe extremiste. Încerci să le pui celorlalți punctul tău de vedere.

Balanță

Astrele îți recomandă să menții o stare de echilibru. Să oferi din resursele tale în mod egal. Chiar dacă unii apropiați cer mai mult.

Scorpion

Marte se va apropia de un trigon cu Uranus, deci zilele acestea vei simți nevoia să te implici în activități noi. Și chiar te vei bucura de ele.

Săgetător

Timpul petrecut în preajma copiilor va fi plin de provocări. Cei mici vor cere atenție totală. Sau este o zi în care să te joci mai mult.

Capricorn

Ideile tale vor fi acceptate, îi vei motiva și inspira ușor pe oamenii dragi. Partenerul va fi mai vulnerabil și va încerca să ascundă asta.

Vărsător

Toată ziua îi vei analiza excesiv pe ceilalți. Nu vei fi deloc prezent. Te implici în activități, comunici, dar nu spui cu adevărat ce gândești.

Pești

Vei fi singurul care vede jumătatea plină a paharului. Și astfel, vei reuși să creezi o atmosferă plăcută pentru prietenii mai nesiguri pe ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel