"Simt că Maya 100% își dorește acest lucru". Misha, despre relația dintre ea și Connect-R: Vorbim zilnic. Așa ar trebui să fie toată lumea...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Instagram Misha
Sursa foto: Instagram Misha
Misha a vorbit, recent, despre relația dintrea e și Connect-R, cei doi având împreună o fetiță, pe Maya.

"Da, suntem foarte OK. Vorbim aproximativ zilnic. Suntem în relații bune, normale. Din punctul meu de vedere, așa ar trebui să fie toată lumea, odată ce există un copil la mijloc, și nu doar de dragul copilului. Nu știu, odată ce vindeci niște chestii și accepți o situație, reușești să ajungi într-un punct în care să ai o relație decentă, mișto", a  spus Misha pentru viva.ro.

"Simt că Maya 100% își dorește acest lucru"

Cât despre compromisurile făcute de de dragul fetiței lor, aceasta a mai spus

"Da, dar nu am considerat-o ca pe un compromis. Da, am fost plecați împreună. Spre exemplu, de curând, a avut Relu cântare în Paris și îi promisese Mayei că o va duce la Disney. Și m-a întrebat: "Nu vreți să mergeți și voi, dacă tot cânt acolo? Ducem și fata la Disney!". Am plecat amândouă cu el. Mai mergem împreună, dar nu la fel de des ca înainte, categoric. Simt că Maya 100% își dorește acest lucru și se simte bine cu amândoi. Dacă pot să o fac fericită, măcar ocazional, din punctul acesta de vedere, atunci o fac", a mai spus artista.

"Mă ajută și el când poate"

Întrebată cine o ajută cu cea mică, Msha a spus: "Eu mă ajut. Mai vin ai mei, așa, o dată la trei săptămâni sau pentru câteva zile, sau, mă rog, când am concert. Mama mă mai ajută, când poate veni. În rest, Maya nu prea stă cu nimeni. Relu mă ajută și el când poate, dar, din păcate, programul lui este full 24 din 24. Dacă nu e la concert, e la Te cunosc de undeva!. Dacă nu e la Te cunosc de undeva!, e la studio și e destul de aglomerat. Și atunci mă ajută și el când poate.

Dar, în general, o iau cu mine peste tot pe Maya. Mai ales că a crescut. Mă descurc așa cum pot. Vrem ca, din ianuarie sau februarie, când începe următorul modul, să o dăm la afterschool, ca să mai am și eu timp pentru mine. Până acum, nu am înscris-o la after, Maya este în clasa a doua, și la ora 14.30-15.00 este acasă. Pot, totuși, să mai fac și eu câte ceva. Uite, am reușit să vin o fugă la mall… dar sunt pe grabă, că într-o oră și jumătate trebuie să fiu acasă".

Deși au ales să divorțeze în urmă cu mai mulți ani, Connect-R și Misha au rămas foarte buni prieteni, de dragul celei mici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel