Urmărește emisiunea live
Simona Trașcă, bătută în parc. Prima reacție după decizia judecătorilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Simona Trașcă
Simona Trașcă
Simona Trașcă a avut prima reacție după ce magistrații au luat decizia de a închide dosarul dintre blondină și o femeie care a bătut-o pe Trașcă într-un parc din Capitală.

„Nu înțeleg nici eu în momentul ăsta foarte clar ce se întâmplă. Mi-a zis avocata că nu s-a plătit timbrul. Mama mi-a zis că s-a dus și a plătit tot ce trebuie. Am sunat-o acum, dar nu mi-a răspuns. Dar nu cred care e faza. Cică, de la un timbru.

Mi-a spus doamna avocată că trebuie să merg să plătesc un timbru. I-am dat banii mamei mele și s-a dus și a plătit. Astăzi, am aflat că nu s-a plătit și nu înțeleg. Sunt în ceață în acest moment.

'Nu mi se pare nimic corect'

Am cerut daune, așa, să simtă și ea. Să simtă ceva, să-i pară rău măcar. Îți dai seama, nu poți să bați omul nevinovat și să nu pățești nimic. Am făcut asta ca să nu mai bată pe nimeni. Nu mi s-a părut nimic corect din tot ce s-a întâmplat.

Momentan, doamna avocată este plecată din țară și aștept să se întoarcă, să vedem ce mai facem. Nu pot lăsa lucrurile așa, este prima și singura persoană din viața mea pe care nu pot să o iert", a declarat Simona Trașcă, la „Star Magazin", prezentat de Laura Micovschi, la Antena Stars.

Potrivit spynews.ro, săptămâna trecută, magistraţii au anulat cererea de chemare în judecată depusă de Simona Traşcă împotriva femeii care a bătut-o crunt, într-un parc din Capitală pe motiv că blonda nu a timbrat cererea de chemare în judecată, aşa că judecătorii au închis dosarul.

Vezi și: DEPRESIE. Simona Trașcă, la psihiatrie: Dezvăluiri tulburătoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel