SIMONA HALEP, WUHAN - CHINA. SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA, în TURUL 2 de la WUHAN
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA, WUHAN - CHINA. Simona Halep revine în această săptămână într-un turneu WTA, după eliminarea prematură de la US Open, iar azi și-a aflat adversara din primul meci pe care îl va disputa în China.

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA, WUHAN - CHINA. Pentru că este a doua favorită a turneului, românca a avut liber în primul tur și a aflat cu cine va juca prima partidă a sa din turneul de la Wuhan

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA, WUHAN - CHINA. Simona Halep o va întâlni pe Garbine Muguruza (Spania, locul 22 WTA), într-un meci extrem de așteptat de specialiștii în tenis, scrie gsp.ro.

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA, WUHAN - CHINA. Alături de Simona Halep şi Eugenie Bouchard, iberica Garbine Muguruza este considerată de experți viitoarea mare jucătoare a tenisului mondial.

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA, WUHAN - CHINA. În primul tur de la Wuhan, Muguruza a trecut de compatrioata sa de pe locul 75 mondial, Maria-Teresa Torro-Flor, scor 4-6, 6-4, 6-4.

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA, WUHAN - CHINA. Meciul Simona Halep - Garbine Muguruza este programat să înceapă marți dimineața, de la ora 6:00 (ora României).

Citește și: Bombă în tenis! O jucătoare de top se retrage din activitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel