SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015: Românca este cotată la pariuri cu a 5-a șansă la câștigarea turneului. Care sunt favoritele
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. Chiar dacă a dezamăgit cu rezultatele din ultima vreme, Simona Halep se menţine pe locul 3 WTA şi priveşte cu încredere spre Wimbledon 2015, al treilea turneu de Grand Slam al anului, unde românca speră revină la forma care a consacrat-o.

Citește și: Cine este noul antrenor al Simonei Halep, potrivit presei străine

SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. Totuşi, bookmakerii nu cred că sportiva noastră are șanse prea mari să repete în capitala Angliei performanţa de anul trecut, când a fost eliminată de Eugenie Bouchard în semifinale. Potrivit cotelor afișate la pariuri pentru Wimbledon 2015, Simona Halep este creditată cu doar a 5-a şansă la câștigarea turneului.

SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. Principala favorită de pe iarba londoneză este liderul mondial Serena Williams, de 11 ori învingătoare la Wimbledon (de cinci ori la simplu), în timp ce Petra Kvitova (Cehia) şi Maria Sharapova completează "podiumul" favoritelor. De asemenea Victoria Azarenka (Belarus), refăcută complet după accidentările care au chinuit-o în ultimul timp, este cotată cu şanse mai mari decât campioana noastră.

SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. Cine mizează pe Simona Halep va câștiga de 13 ori suma pariată, dacă românca se va impune la Wimbledon 2015.

SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. Turneul de la Wimbledon se va desfășura între 29 iunie și 12 iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel