SIMONA HALEP - VICTOR IONIȚĂ, moment tensionat în timpul finalei de la INDIAN WELLS 2015 - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Simona Halep a câștigat la Indian Wells cel mai important titlu al carierei, după o finală dramatică împotriva Jelenei Jankovic, scor 2-6, 7-5, 6-4. Românca a fost protagonista unui moment controversat în setul decisiv, când și-a chemat antrenorul pe teren pentru sfaturi. Simona Halep l-a ironizat pe Victor Ioniță și i-a reproșat că nu este susținută din tribune, cum se întâmplă cu Jelena Jankovic.

Vezi aici detalii despre finala de la Indian Wells: Simona Halep a câștigat Indian Wells, după o revenire incredibilă

Un moment crucial al setului decisiv a avut loc la 2-3 pentru sârboaică. Jankovic tocmai făcuse break și urma să servească pentru 2-4. Atunci, Simona Halep a apelat la antrenorul Victor Ioniță, care a coborât din tribună pentru a-i da câteva sfaturi elevei sale.

"Este doar un joc de poziționare, nu mai e nici de dreapta, de rever ... . E vorba de cine reușește să stea mai aproape de linie și să dicteze punctul. Atât! Asta vreau să faci, să stai cu picioarele pe linie", i-a spus Victor Ioniță locului 3 WTA.

Citește și: Simona Halep, elogiată în presa internațională: Este noua regină

"Asta vrei tu să fac eu? Mișto!", a reacționat Simona Halep, ironică.

"Da, să nu te mai dai înapoi! Nu vreau să te mai dai înapoi!", a răspuns tehnicianul.

"Și eu vreau să mă încurajați mai tare, să țipați acolo, că ăștia țipă de sunt doar ei pe stadion. Greu, dar, mă rog, o să fie ok. E în regulă", a adăugat Simona Halep, conform dolce-sport.ro.

Victor Ioniță nu a luat în seamă replicile ironice și pline de reproș ale Simonei Halep și a continuat cu sfaturi pentru jucătoarea sa: "Mingea aia care îți vine lob ... . Fă un pas înapoi, dacă vezi că nu o simți ... . Ori o iei mai repede puțin, ori las-o să se ridice, să dai direcție. Nu te mai băga în ea așa. Dacă te bagi, o iei când e foarte sus, ok? Și hai ... picioare, picioare și crede!", a încheiat antrenorul.

VIDEO cu momentul poate fi văzut aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel