Simona Halep - Venus Williams rezultat - VIDEO | Optimi Miami Open 2019
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Simona Halep - Venus Williams Live score. Rezultat optimi Miami Open 2019
Simona Halep - Venus Williams Live score. Rezultat optimi Miami Open 2019
Simona Halep - Venus Williams  rezultat | Meciul a avut loc pe terenul central de la Miami Open 2019 și a fost transmis în format Live score de DCNews .

Simona Halep - Venus Williams rezultat final Miami


Simona Halep rezultat : a învins-o așteptat și chiar foarte ușor pe Venus Williams în optimile de finală ale turneului de la Miami cu 2-0 (6-3 / 6-3) după un meci care a durat o oră și 15 minute. Halep o va întâlni în sferturile de finală de la Openul din Florida pe învingătoarea dintre Yafan Wang și Qiang Wang. Simona ajunge pentru a patra oară în carieră în sferturile de finală de la Miami, la capătul unei prestaţii mult mai solide şi mult mai hotărâte decât în jocul cu Polona Hercog. Uzura fizică din meciul cu slovena nu s-a văzut în jocul campioanei noastre.

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 182.000 de dolari şi 215 puncte WTA.

VIDEO Simona Halep - Venus Williams rezultat Miami


Setul 2 Simona Halep - Venus Williams 2-0 

6-3

5-3

5-2

4-2

4-1

3-1

2-1

1-1

1-0

Setul 1 Simona Halep - Venus Williams 1-0 (6-3)

6-3

5-3

3-4

4-2

3-2

3-1 Break Williams

3-0 Din nou Break Simona

2-0

1-0 Break Simona

0-0 Servește Venus Williams

Jucătoarele au intrat pe teren. Încă 5 minute de amânare.

UPDATE 8 - Meciul a fost reprogramat la 23.35

UPDATE 7 - Meciul a fost reprogramat la 23.30

UPDATE 6 - Până când începe meciul Simonei, anunțăm că Andreescu - Kontaveit s-a terminat cu scorul 6-1, 2-0, în optimi la Miami, deoarece Bianca s-a retras din cauza problemelor fizice.

UPDATE 5 - Meciul Bianca Andreescu - Anett Kontaveit s-a reluat.

UPDATE 4 - Meciul a fost reprogramat la 23.10

UPDATE 3 - Meciul Bianca Andreescu (18 ani, 24 WTA) și estona Anett Kontaveit (23 de ani, 19 WTA) a fost întrerupt din cauza ploii la scorul de 1-0 pentru estonă.

UPDATE 2 - Ploaia nu se lasă nici astăzi și ar putea da peste cap tot progrmaul. Astfel, meciul Simona Halep - Venus Williams va fi, cel mai probabil, decalat. Vă vom ține la curent dacă acest lucru se va întâmpla.

UPDATE 1 - Meciul a fost reprogramat la 22.10

Simona Halep - Venus Williams se joacă la ora 22.00.

Partida este a treia de pe arena centrală, după un meci feminin, Petra Kvitova - Caroline Garcia, care începe la ora 18.00, şi altul masculin, Roger Federer - Filip Krajinovici

Simona Halep - Venus Williams rezultat Miami - Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, duminică, în turul al treilea al Miami Open, cu scorul de 5-7, 7-6 (1), 6-2, pe slovena Polona Hercog, locul 93 WTA, intrată pe tabloul principal ca 'lucky loser', după două ore şi 50 de minute.

VIDEO

Citește și: Simona Halep - Polona Hercog Rezultat final la Miami Open 2019

Simona Halep - Venus Williams rezultat Miami -  Simona Halep, locul 3 WTA, și Venus Williams, locul 43 WTA, sunt la egalitate, scor 3-3, la întâlnirile directe, însă românca a câştigat clar ultimele trei confruntări. Simona Halep s-a impus în meciul din optimile de finală ale turneului de la Roma, din 2015, cu scorul de 6-2, 6-1, şi în cel din optimile de finală ale turneului de la Montreal, de anul trecut, cu 6-2, 6-2. Ultima lor partidă a avut loc în turul al treilea al AusOpen, din acest an, când Halep a câştigat cu scorul de 6-2, 6-3.

Simona Halep - Venus Williams rezultat Miami - "E mereu dificil cu Venus"

Simona Halep a declarat, duminică, după victoria din turul al treilea al Miami Open, cu Polona Hercog, că este pregătită şi motivată să o înfrunte pe Venus Williams, în optimile de finală ale competiţiei. "Este întotdeauna dificil împotriva lui Venus. Nu o să spun că o să fie uşor pentru că am câştigat ultimele trei meciuri cu ea. Voi fi motivată, voi fi pregătită să joc. Sper că voi fi sută la sută", a declarat Halep.

Ea a mai spus că accidentarea suferită la genunchiul stâng nu i-a afectat prea mult evoluţia din meciul cu Polona Hercog,deși a avut nevoie de intervenția medicului. "Nu m-a afectat prea mult. Îl simt, simt încă durere în genunchiul meu. Sper că nu este foarte periculos", a declarat Halep.

Simona Halep conferinta de presa Miami 2019

Simona Halep conferinta de presa Miami 2019

Bani și puncte WTA

Simona Halep - Venus Williams rezultat Miami - Pentru a ajunge în optimi la Miami Open, Simona Halep le-a eliminat pe Taylor Townsend (96 WTA), în turul 2, şi Polona Hercog (93 WTA), în turul 3. Dacă partida cu Taylor Townsend a fost tranşată uşor de Halep, scor 6-1, 6-3, meciul cu Hercog a fost unul de mare luptă şi a întrebuinţat-o serios pe Simona. Aceasta s-a impus în trei seturi, scor 5-7, 7-6, 6-2, după un meci care a durat două ore şi 50 de minute.

Simona Halep - Venus Williams rezultat Miami - Calificarea în optimi este recompensată la Miami Open cu un premiu de 91.205 doalri şi cu 120 de puncte WTA. Turneul WTA de categorie Premier Mandatory de la Miami (Florida) este  dotat cu premii totale de 9.035.428 dolari

VIDEO Simona Halep

Citește și: Simona Halep, următoarea adversară la Miami 2019. Primele declarații

Williams, câștigătoare de trei ori

Simona Halep - Venus Williams rezultat Miami - Simona Halep ajunge între ultimele 16 jucătoare de la Miami pentru a patra oară în cinci ani după ce a supraviețuit unui meci infernal la Polona Hercog. Semifinalistă în 2015 și de două ori sfert-finalistă a nevoie de aproape trei ore pentru a o depăși pe a 93-a jucătoare WTA, făcând cel mai lung meci în aproape opt luni.

Halep a deschis sezonul fără să fi câștigat vreun turneu de la finala din Cincinnati din luna august, ea avînd și o problemă îndelungată de sănătate. Acum speră să adune cea de-a 15-a victorie și să intre în cel de-al treilea sfert de finală din acest an. De asemenea, românca este în cursă la dublu alături de partenea sa Julia Goerges.

Simona Halep - Venus Williams rezultat Miami - Venus Williams i-a refuzat prima sărbătoare Dariei Kasatkina, care ar fi ajuns la 150 de victorii, învingând-o pe rusoaică pentru prima dată pe hard, din a treia încercare. În drumul spre victoria cu 6-4, 6-1, fosta numărul 1 mondial a câștigat două treimi din punctele de retur și a servit opt ași.

Williams, care a câștigat de trei ori acest turneu de la începutul carierei sale, este singura campioană rămasă în cursă dintre cele cinci care au luat startul la Miami. Ea nu a pierdut niciun set în această săptămână, în ciuda faptului că a suferit un accident la genunchi, deși era cât pe ce să facă acest lucru la Suarez Navarro (7-6, 6-1) și Jakupovic (7-5, 6-3).

Simona Halep - Venus Williams rezultat Miami -  Jocul dintre Simona Halep - Venus Williams va avea loc pe terenul central de la Miami Open 2019 după ora 22.00 și este transmisă în format Live score de DCNews.

Citește și: România - Franța în Fed Cup. Componența echipei noastre, oficial

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel