Simona Halep, uimită de Serena Williams: Cred că este extraordinar
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Simona Halep s-a declarat încântată de revenirea în circuit a Serenei Williams care a trecut de primul tur la turneul WTA de la Indian Wells.

"Sunt foarte fericită să o văd pe Serena revenind. M-a inspirat întotdeauna. Cred că este extraordinar ce a făcut, să ai un copil cred că e cel mai uimitor lucru din lume. Sunt sigură că este pregătită să câştige meciuri şi turnee", a declarat liderul mondial pentru site-ul WTA.

Simona Halep visează să repete în acest an la Indian Wells triumful din 2015, când a învins-o în finală pe sârboaica Jelena Jankovic.

[citeste si]

"Am amintiri extraordinare în legătură cu acest turneu. În fiecare an este o experienţă extraordinară, am jucat meciuri foarte tari aici. Am câştigat turneul o dată, acel an a fost foarte special. De aceea acest turneu este atât de special pentru mine. Mă bucur de timpul petrecut aici, mă bucur că am revenit şi sper să câştig câteva meciuri. A trebuit să-mi iau câteva zile libere, nu a fost uşor să revin, să-mi recapăt ritmul. A trebuit să muncesc mult în fiecare zi pentru a atinge nivelul la care am jucat la Doha şi Australian Open", a mai spus liderul WTA, citată de Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel