SIMONA HALEP - TSVETANA PIRONKOVA, în OPTIMI la DUBAI: Ce a spus românca înainte de meciul cu bulgăroaica
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep s-a calificat în optimile de la Dubai, după victoria categorică reușită marți în fața Danielei Hantuchova, scor 6-2, 6-0, iar miercuri va lupta cu bulăroaica Tsvetana Pironkova, pentru un loc în sferturile de finală.

Vezi aici detalii de la debutul Simonei Halep în Emirate


SIMONA HALEP - DUBAI. Principala favorită a competiției din Emirate este încântată de startul acestui sezon și a ținut să le mulțumească fanilor din tribune pentru sprijinul acordat în primul meci: "Am jucat foarte bine sezonul trecut, am început și acest an foarte bine. Sunt mulți români care mă susțin, mă simt ca acasă. Le mulțumesc tuturor", a declarat Simona Halep după victoria în fața slovacei.

SIMONA HALEP - DUBAI. Ocupanta locului 4 WTA are încredere că poate ajunge departe în acest turneu și s-a declarat mulțumită de evoluția sa în meciul cu Daniela Hantuchova: "Am jucat bine, cred că ea a fost obosită. Totul a mers bine pentru mine, am jucat un tenis bun. Sunt fericită și vreau să mă bucur de acest turneu, pentru că este foarte frumos aici".

Citește și: Avertisment pentru Halep transmis de ultima jucătoare care a bătut-o

SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep va juca miercuri, de la ora 17:00, cu bulgăroaica Tsvetana Pironkova (locul 57 WTA), pe care nu a întâlnit-o niciodată în circuitul mondial. Cu toate acestea, românca a transmis că este pregătită și știe cum trebuie să joace pentru a obține victoria.

SIMONA HALEP - DUBAI. "Știu că joc împotriva ei, ea evoluează bine pe suprafețe rapide. Trebuie să fiu atentă, să îmi deschid unghiurile, să fiu agresivă. Sper să câștig, știu că va fi un meci greu", a conchis sportiva noastră, citată de digisport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel