SIMONA HALEP - THOMAS HOGSTEDT. Românca l-a concediat pe antrenorul suedez
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
foto: doartenis.ro
foto: doartenis.ro
După despărțirea de belgianul Wim Fissette, Simona Halep i-a ales pe Victor Ioniță și Thomas Hogstedt în staff-ul pentru 2015. Românul este antrenor, iar suedezul a ocupat, doar pentru o lună și câteva zile, funcția de consultant al Simonei Halep.

Echipa româncei a decis să încheie colaborarea cu Thomas Hogsedt, după primele turnee ale sezonului, şi să continue doar cu Victor Ioniţă, anunță digisport.ro.

Vezi și: Simona Halep, luată la ochi de Federația Internațională de Tenis

În acest început de an, Simona Halep a câştigat turneul de la Shenzhen, a abandonat la Sydney şi a fost eliminată în sferturi la Australian Open.

În vârstă de 50 de ani, Thomas Hogstedt a pregătit mai multe jucătoare importante de-a lungul timpului, precum Na Li sau Maria Sharapova, dar şi pe Tommy Haas.

"Pe parcursul carierei, Simona Halep a avut mai mulţi antrenori, iar în ultimul timp aceştia au fost mai degrabă sparring partner, pentru că nu îi poţi numi pe toţi antrenori. Probabil a reuşit să îşi învingă propriile emoţii şi să aibă foarte multă încredere în ea şi mai puţină în antrenori", spunea Ruxandra Dragomir, fost preşedinte al FRT, conform gsp.ro.

Citește și: Ion Țiriac, despre Simona Halep: "Am vrut s-o împușc!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel