Simona Halep: Sunt produs 100% românesc
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Simona Halep
Simona Halep
Simona Halep a afirmat luni la Palatul Victoria că, din punctul de vedere sportiv, este un produs 100% românesc și că își dorește să rămână în țară.

"Sunt un produs 100% românesc în sport și mă bucură treaba aceasta. O să rămân în România întotdeauna și o să dau tot ce pot pe teren, ca să aduc bucurii românilor. Vreau să mulțumesc tuturor pentru această bucurie de a fi ambasador al turismului, este o onoare. Vă aștept bineînțeles la turneul de la București, primul în țara noastră. O să joc cât pot eu de bine, ca să ajung în fazele finale", a afirmat Halep.

VEZI ȘI: BILETE EPUIZATE la BRD BUCHAREST OPEN: SIMONA HALEP evoluează cu casa închisă

Șase personalități din domeniul culturii, sportului și științelor — Anina Ciuciu, Simona Halep, Horia Tecău, Alexandru Tomescu, Mihai Covaliu și Ionuț Budișteanu — au primit luni, la Palatul Victoria, pașapoarte diplomatice, în calitate de ambasadori ai turismului românesc.

Evenimentul a avut loc în prezența prim-ministrului Victor Ponta, a ministrului Afacerilor Externe, Titus Corlățean, și a ministrului Delegat pentru IMM, Mediu de Afaceri și Turism, Florin Jianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel