Simona Halep și-a concediat cel mai vechi om din staff-ul său
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Simona Halep și Teo Cercel. foto: Instagram
Simona Halep și Teo Cercel. foto: Instagram
Simona Halep s-a arătat deranjată, în meciul cu Garbine Muguruza, de atmosfera încinsă din arenă dar și de faptul că nu s-a simțit bine din punct de vedere fizic.

Simona Halep se pare că l-a considerat vinovat pe Teo Cercel, preparatorul ei fizic și cel mai vechi om din staff-ul ei, din 2013, pentru forma mai puțin bună din acest început de an, astfel că a decis, cel puțin momentan, să întrerupă legăturile cu el, susține Fanatik.

Fostul lider mondial a fost extrem de nemulţumită de pregătirea fizică a lui Cercel la turneul de la Adelaide. Se știe că Simona a fost extrem de vocală chiar la primul meci al acelui turneu, când, la un on-court coaching, a fost extrem de iritată într-o discuţie cu Darren Cahill, fiind pornită pe preparatorul fizic Teo Cercel. “Spune-i lui Teo că sunt foarte obosită! Am obosit”, a tunat Simona în faţa camerelor TV, lla meciul cu Ajla Tomljanovic.

Conform sursei citate, Simona a decis să renunţe la serviciile preparatorului fizic, care nu a fost prezent în boxa staff-ului său la niciun meci de la Australian Open, alături de Darren Cahill, Artemon Apostu-Efremov sau Virginia Ruzici. Teo Cercel era cel mai vechi om din staff-ul Simonei Halep, fiind alături de ea încă din 2013.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel