Simona Halep - Shuai Zhang, WTA MADRID, SCOR FINAL. Halep, la primul meci cu noul antrenor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep
Simona Halep o înfruntă pe Shuai Zhang în turul I la turneul WTA Madrid, primul în care românca merge alături de noul antrenor, Patrick Mouratoglou. 

Simona Halep - Shuai Zhang, SETUL II: 2 - 0

6 - 3

5 - 3

4 - 3

4 - 2

3 - 2 

2 - 2 

1 - 2 

0 - 2 

0 - 1

0 - 0 

Simona Halep - Shuai Zhang, SETUL I: 1 - 0 

6 - 2 

5 - 2 

5 - 1 

4 - 1 

3 - 1 

2 - 1 

2 - 0 

1 - 0 

0 - 0

Simona Halep a fost cotată cu șanse importante să câștige turneul de la Madrid, mai ales după retragerea liderului mondial WTA, poloneza Iga Swiatek.

În viziunea specialiștilor și a caselor de pariuri, Simona Halep este a doua favorită să câștige Mutua Madrid Open 2022, după iberica Paula Badosa (2 WTA).

Simona Halep a câștigat turneul de la Madrid în 2016 și 2017 și a mai jucat două finale, în 2014 și 2019, scrie Digisport.ro.

Halep şi-a asigurat un cec de 45.095 de euro şi 65 de puncte WTA.

În turul secund, Halep va avea o adversară foarte puternică, pe câştigătoarea dintre Paula Badosa (Spania), a doua favorită, şi Veronika Kudermetova (Rusia), informează Agerpres.

Tot joi, Sorana Cîrstea a fost învinsă de Nuria Parrizas Diaz (Spania), cu 6-4, 6-2. Și Irina Begu a fost învinsă în primul tur. Ea pierdut în fața elveţiencei Belinda Bencic, cap de serie numărul 11, cu 6-4, 6-1.

Halep vrea copii, dar mai așteaptă. În 2021, a fost aproape de retragerea din tenis

Simona Halep a spus că o vizită la Academia Patrick Mourataglou i-a reaprins dragostea pentru tenis, după ce în 2021 a cochetat cu ideea de a se retrage.

Fostul număr 1 mondial Simona Halep a declarat că a fost aproape de a se retrage în anul 2021, după ce o absență de patru luni din cauza unei accidentări a făcut-o să creadă că nu își va mai recăpăta niciodată cea mai bună formă.

Într-un interviu cu Alize Lim pentru emisiunea „Major Talk" de la Tennis Majors, jucătoarea de tenis Simona Halep a spus că a crezut întotdeauna că se va retrage la vârsta de 30 de ani, dar, după ce a vizitat Academia Patrick Mouratoglou din sudul Franței la începutul acestui an și ulterior l-a angajat pe acesta ca antrenor, „și-a recăpătat pasiunea" și vrea să câștige cele două titluri de Grand Slam care îi lipsesc.

„Am crezut că la 30 de ani voi fi terminată și am fost aproape de a fi terminată anul acesta", a declarat Simona Halep. „De fapt, și anul trecut, după accidentarea pe care am avut-o", a mai spus Simona Halep.

„La începutul anului (n.r. 2022) eram puțin mai bine, dar tot nu eram foarte încrezătoare, așa că m-am gândit că poate fi ultima perioadă în care pot juca tenis”, a spus Simona Halep, adăugând: „Dar apoi am descoperit această academie, am descoperit ceva, pasiunea a revenit în interiorul meu pentru tenis. Văzându-i pe copiii de aici care fac tot posibilul pentru a fi în top, l-am recăpătat. Aveam nevoie de asta, de a vedea în alți oameni, în alți copii, și l-am recăpătat."

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel