Simona Halep-Serena Williams. Codin Maticiuc, pariul zilei
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
Simona Halep
Simona Halep
Codin Maticiuc a pariat 500 de lei pe finala de la Wimbledon, meci care se va desfăşura sâmbătă de la ora 16:00.  

Codin Maticiuc speră ca Simona Halep să o învingă pe Serena Williams. Pentru ca pariul să fie câştigător, trebuie ca Serena Williams să câştige primul set, iar Halep să revină şi să le câştige pe următoarele două. Dacă acest lucru se va întâmpla, Maticiuc va câştiga 4.000 de lei. 

"Primul set îl ia Serena pe forță. Obosește, bate Halep și eu iau banii de la Superbet. Iar". a scris Codin Maticiuc în dreptul fotografiei.

Iată biletul: 

(oar_w460)

Meciul dintre Simona Halep și Serena Williams va fi transmis de la ora 16:00. Este finala feminină de la Wimbledon 2019. Partida va fi transmisă de Eurosport 2.

Serena Williams, locul 10 WTA şi favorită nr. 11, va fi adversara Simonei Halep în finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, după ce a trecut, joi, în semifinale de cehoaica Barbora Strycova (54 WTA) cu 6-1, 6-2.

Sâmbătă, Serena Williams (37 de ani) o va întâlni pentru a 11-a oară pe Simona Halep (27 ani, 7 WTA, cap de serie nr. 7), americanca obţinând până acum nouă victorii. Singurul succes al Simonei, unul categoric, cu 6-0, 6-2, rămâne cel din 2014, de la Turneul Campioanelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel