Urmărește emisiunea live
Simona Halep se mărită cu Toni Iuruc. A fost cerută în căsătorie
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep
Simona Halep (locul 3 WTA) a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Toni Iuruc. 

ProSport a aflat de la apropiații săi că jucătoarea noastră se pregătește de nuntă după ce a primit inelul de la iubitul ei, Toni Iuruc. Fotografia cu Simona având inelul pe deget circulă printre prietenii celor doi. O puteţi vedea accesând linkul din primul cuvânt. 

Simona Halep și Toni Iuruc au o relație din vara lui 2019. Cei doi au început să se afișeze împreună fără menajamente și s-a vorbit de nuntă de ceva vreme, însă pandemia de coronavirus le-a stricat planurile.

Presa a relatat că Simona Halep s-ar fi logodit la finalul lui 2019 cu iubitul său Toni Iuruc şi ar fi stabilit şi data viitoarei căsătorii pentru septembrie 2020. Știrea a fost dezmințită de Simona Halep, pe rețelele sociale, în noiembrie 2019.

”În ciuda articolelor apărute în presa din România, vreau să confirm faptul că nu sunt nici logodită și nici nu am stabilit data nunții mele. Cu toate că apreciez faptul că trăiesc o viață care mă pune în atenția publicului, zvonurile în privința vieții mele personale sunt incorecte și dezamăgitoare. Vreau să îmi asigur susținătorii că acele zvonuri sunt false. Cu siguranță, voi anunța orice veste fericită legată despre o viitoare logodnă. Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, Simo”, a scris Simona Halep pe pagina sa de Facebook la acel moment.

Ţiriac, declaraţii în 2019 despre nunta Simonei Halep 

 "Sunt treburi personale. Şi e logic să rămână personale. Nu e logic ca o femeie să se mărite şi să aibe copii? Chit că este doamna Trump sau Simona Halep. Până la urmă a avut loc şi miracolul şi Serena Williams are copii. Şi ne-am bucurat toţi că are copii. Deci le vine rândul tuturor. Viaţa unui sportiv este extraordinar de scurtă. În tenis la 31-32 de ani eşti cam gata. Sunt şi excepţii ca Federer şi ceilalţi, care sunt extraordinar de competitivi".

De asemenea, Ţiriac a fost chestionat dacă este pregătit de o eventuală nuntă a jucătoarei române: "Eu sunt pregătit pentru orice, la vârsta mea ce să mă mai pregătesc? Am fost pregătit şi sunt pregătit în fiecare moment. Dar să lăsăm nunţile astea. Nu sunt eu atât de monden ca să fabric şi nunţi acum".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel